"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

8 + 9 =

6 − 4 =

potrivit mod de a actiona in astfel de cazuri. Pana la urma, fiecare este inzestrat din nastere cu propriul bagaj de aptitudini si abilitati (consulta si „Harta cosmica si fructificarea talentelor innascute”). Este deosebit de important ca fiecare sa stie cum sa isi gestioneze intai propriile daruri de la natura pana la a trece la gestionarea problemelor altora.

loading...

Iata mai jos cinci semne prin care poti descoperi prezenta unui vampir energetic si pe care sa le ai mereu in vedere atunci cand intri in contact cu persoanele din anturajul tau!

Termenul de „vampir” are intr-adevar conotatii macabre, dar in acest caz nu este nimic de temut. Odata ce ajungi sa cunosti logica din spatele campurilor informational-energetice, vei invata nu numai cum sa-ti gestionezi propriile energii, ci si cum sa-i ajuti cu adevarat pe cei care sufera de un deficit energetic.

1. Verifici apelantul inainte de a raspunde la telefon?

Cei care abuzeaza mereu de energia ta te apeleaza cel mai des la telefon si, de multe ori, te deranjeaza tocmai atunci cand esti foarte ocupat. De parca ar simti cumva momentele in care esti cel mai vulnerabil. In campul informational-energetic totul este strans interconectat. Atunci cand un vampir de energie simte ca atentia ta se concentreaza intr-o alta directie (fluxul energetic ia mereu directia proiectiilor tale mintale) acea persoana te va cauta imediat pentru a restabili conexiunea emotionala. Astfel, atunci cand esti ocupat cu treburi importante pentru tine, inchide telefonul ignora pur si simplu apelantul. Daca trebuie neaparat sa raspunzi, explica-i interlocutorului faptul ca esti ocupat si cere-i sa te sune inapoi mai tarziu (chiar daca te suna parintii). Astfel poti ramane concentrat asupra sarcinilor prioritare, astfel incat sa poti sa-ti indeplinesti in mod eficient si corect activitatile. Limiteaza durata apelurilor la aproximativ 5-15 minute. De regula, daca o convorbire se prelungeste fara motive intemeiate si constati ca nu se discuta nimic important pentru tine, cel mai probabil interlocutorul tau iti preia din energia vitala.

2. Iti pretuiesti cu adevarat timpul?

Cei care devin vampiri energetic pun mai mult pret pe timpul lor decat pe al tau: mereu te fac sa astepti dupa ei. Pe langa acestia, mai sunt aceia care intarzie mereu, din principiu, aceasta caracteristica fiind pur si simplu o latura definitorie a personalitatii lor. Daca se intampla sa intarzii tu si ai motive intemeiate, repara-ti greseala intr-un mod concret (o

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3 4

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.