"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Exista multe articole care dezvolta aceasta tema a vampirilor de energie. Multi oameni cred ca vampirii de energie alcatuiesc un fel de cult malefic si ca sansele de a intalni unul sunt minime. Una dintre definitiile vampirilor energetici, care concorda cat de cat cu adevarul, suna cam asa – „o persoana total lipsita de energie vitala si care este constransa, astfel, (de multe ori inconstient) sa obtina energia de care are nevoie prin intermediul altei persoane”. Asta inseamna ca oricine, inclusiv prietenii apropiati sau rudele tale, pot pica prada vampirilor de energie. La fel, chiar si ei pot deveni, la un moment dat, vampiri de energie. Ce e important sa retii este ca toti putem cadea prada „vampirismului energetic” si ca acest deficit de energie poate avea consecinte grave, chiar si dezvoltarea de boli.

vampirii energetici sunt foarte nocivi si se hranesc cu energia pozitiva pe care o absorb de la altii

 

Este esential sa iti mentii propriile energii vitale in echilibru si sa stii cum sa identifici o persoana care devin un vampir energetic pentru tine. Cunoasterea semnelor specifice te ajuta sa-ti conservi propria energie interioara, astfel incat sa devii un fel de „baterie” la care apeleaza mereu cei care nu reusesc sa se mentina singuri pe linia de plutire. In multe cazuri, vampirii de energie sunt tocmai oamenii din cercul nostru apropiat, prieteni dragi si chiar membri ai familiei.

In timpul anilor de scoala (pe atunci tara mea de origine, Ucraina, apartinea inca de Uniunea Sovietica), am fost educat in spiritul de „a face tot ce-mi sta in putere pentru a-mi salva aproapele, chiar si cu pretul sacrificiului de sine”. Odata ce am ajuns sa calatoresc mai mult prin lume si odata ce m-am mai maturizat, am realizat ca acest mod de gandire nu este unul potrivit pentru abordarea relatiilor interumane. Iata ce am desprins din invaturile unui sfant: „salvandu-te pe tine insuti vei salva mii de oameni”.

Asadar, daca chiar vrei sa ajuti un vampir de energie, trebui in primul rand sa te protejezi pe tine si sa iti asumi faptul ca trebui intai sa-ti mentii in echilibru propria energie vitala. Uneori, aceasta abordare poate parea dura sau nedreapta fata de cei din jur, in schimb este cel mai

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2 3 4

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.