"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

loading...

Daca doresti sa creezi o legatura mai profunda cu latura ta spirituala, cea mai buna metoda este sa intri in comunicare cu Sinele tau Superior. Niciunul dintre noi nu suntem singuri pe calea vietii, suntem mereu insotiti de cate o calauza spirituala, un ghid invizibil care ne vegheaza in permanenta si ne acorda sprijin la nevoie. Prin intermediul acestui blog iti voi impartasi cateva lucruri despre modul in care functioneaza Sinele Superior, precum si despre modul in care poti intra in comunicare directa cu acesta, astfel incat sa duci o viata mai implinita, mai unitara, mai fericita si cu un scop mai bine definit.

Dobandirea unei intelegeri mai patrunzatoare a Sinelui tau Superior este un pas foarte important catre intelegerea conceptului de Unitate. Prin definitie, unitatea presupune ideea de interconectare a lucrurilor. Toate sistemele si subsistemele Universului, pornind de la bacterii si pana la constelatiile indepartate sunt, intr-un fel sau altul, bine conectate intre ele.
Daca iti imaginezi ca intregul Univers este cladit pe o retea ramificata de energie, sau pe centre energetice, Sinele tau Superior este acea radacina care se dezvolta catre exterior si se ramifica, aducandu-te la viata.

Sinele Superior se extinde dincolo de nivelul aurei. Impreuna, Sinele noastre Superioare alcatuiesc o supraconstiinta, un ansamblu de suflete mai mult sau mai putin inrudite, care traiesc si supravegheaza simultan mai multe vieti.
Sinele Superior actioneaza precum un server suprem sau un supercomputer care este conectat si legat la toate computerele noastre umane individuale. Sinele Superior este forta motrice din spatele retelei. Prin depasirea dimensiunii mintii noastre si conectarea la constiinta supercomputerului Sinelor noastre Superioare, puterea noastra individuala de calcul (sau potentialul nostru de angrenare in existenta) este mult amplificata.

Iata, asadar, cele 7 cele mai eficiente moduri de a intra in comunicare cu Sinele tau Superior, astfel incat sa poti transcende dimensiunea constiintei si accesa dimensiunea supraconstienta a mintii, care abia asteapta sa te regaseasca.

intarirea conexiunii cu sinele superior este foarte importanta pentru sanatate

1) Invata sa iti dezvolti capacitatea de autoascultare 

In lumea noastra moderna devine tot mai greu sa gasim timp pentru a medita in liniste. Inconjurati de telefoane inteligente si de computere, ne lasam sedusi mult mai usor de

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3 4 5

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.