"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

anumite proportii.

Cantitatile urmatoare reprezinta mediile zilnice in functie de varsta, inaltime si greutate si mai ales in functie de nivelul fizic al fiecaruia. De exemplu, o persoana foarte activa poate consuma un numar mai mare de carbohidrati decat una mai putin activa. Atletii de performanta vor avea mereu nevoie mai mare de carbohidrati si isi pot alcatui regimul alimentar in functie de necesitati.

0-50 grame/zi = Ketosis (cetoza) & arderea accelerata a grasimilor

PUBLICITATE

Acest consum e recomandat doar pentr o zi sau doua cu scopul de a accelera pierderea agresiva a greutatii. In orice caz, daca aceasta tehnica este folosita, trebuie sa consumi proteine adecvate, grasimi si suplimente nutritive. Aceste cantitati sunt recomandate mai degraba persoanelor diabeice. Nu se recomanda folosirea acestui regim pe termen lung de catre persoanele sanatoase, din cauza privarii mari a corpului de nutrienti din legume sau fructe.

50-100 grame/zi = Punctul dulce pentru slabitul fara efort

Aceasta catgorie diminueaza producerea de insulina si ajuta metabolismul gras. Daca necesarul zilnic de proteine este respectat, daca mancati fructe si legume bogate in nutrienti ( 50-100g pe zi) si consumati moderat mancaruri grase, puteti pierde pana la 1kg de grasime pe saptaman si apoi va puteti mentine pastrand

PUBLICITATE

100-150 grame/zi = Regimul alimentar de intretinere

Acest regim alimentar este bazat pe greutatea corporala si pe nivelul activitatilor depuse. Daca este combinat cu exercitii fizice, permite arderea optima a grasimilor si dezvoltarea musculaturii. Daca tii acest regim, te poti bucura fara teama de fructe si legume, dar trebuie sa fii atent cu cerealele si zaharul.

150-300 grame/zi = Cresterea in greutate

PUBLICITATE

Efectul continuu de stimulare a insulinei previne arderea eficienta a grasimilor si contribuie la raspandirea larga a bolilor cronice. Acest regim alimentar poate conduce la statistica din SUA conform careia un individ ia in greutate aproximativ un kg de grasime anual.

300 grame/zi = Atentie! Pericol!

Usor de atins cu dieta regulata a americanilor, bogata in cereale, paste, orez, paine, gofre, clatite, briose, snacksuri, dulciuri, prajituri combinate cu bauturi carbogazoase. Acest regim alimentar prezinta un risc ridicat de acumulare a grasimilor, de inflamatii, practic un mod de a iti imbolnavi metabolismul sau de a face diabet.

PUBLICITATE

Cate proteine trebuie sa consum pe zi?

Proteinele ajuta in dezvoltarea testurilor si muschilor, intretinandu-i de-a lungul vietii. Ele iti dau energia necesara

…Continuare pe pagina urmatoare

PUBLICITATE
1 2 3 4 5 6

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]