"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

loading...

Zaharul cu sare poate parea o combinatie neobisnuita, dar daca suferi de insomnie, vei vedea ca idea nu e deloc proasta.

Suntem cu totii constienti ca folosirea in exces a zaharului sau a sarii nu este benefica organismului nostru. Insa cand vine vorba de un consum moderat, putem obtine rezultate extraordinare.

Beneficiile acestei combinatii sunt urmatoarele:

zaharul amestecat cu sare este un intaritor grozav al sistemului imunitar

– intarirea sistemului imunitar

– tratarea durerilor de cap

– inlaturarea insomniei

– castigul de energie

– cresterea nivelului serotonitei si electrolitilor

– are proprietati antistres.

Mai departe, vom prezenta reteta pentru acest amestec uimitor.

Ingrediente necesare:

– 1 lingurita de sare de mare nerafinata;

– 5 lingurite de zahar brun;

Mod de preparare

Raportul dintre sare si zahar trebuie sa fie 1:5. Amesteca cele doua ingrediente si pune-le intr-un recipient din sticla, care a fost deja sterilizat.

Mod de consum:

Inainte de a merge la culcare, sau in timpul noptii, ia o cantitate mica de amestec si tine-o sub limba pana se dizolva. Sodiul din sare ajuta respiratia si produce energie. Zaharul, pe de alta parte, actioneaza ca o ”bacterie” in celule, deoarece glucoza este un supliment energetic de nadejde pentru mitochondriI.

Cele doua ingrediente reprezinta si unelete importante in lupta cu stresul, care afecteaza metabolismul.

Daca suferi de insomnii, stai treaz noaptea, si nu poti pune geana pe geana ca sa adormi, acest amestec din sare si zahar este ideal pentru tine.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.