"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

3 × five =

five × 4 =

Un articol de Calin Petru Barbulescu

loading...

 

Iata scenariul…

 

Simfoniile sunt feerice. Ascultarea unei orchestre de instrumente manuite cu maiestrie reprezinta o delectare pentru multi dintre noi.

 

Imagineaza-ti pentru o clipa ca ai fost acceptat sa faci parte dintr-o orchestra multumita talentului tau muzical. La ce instrument ai prefera sa canti? Dintre imaginile furnizate mai jos, alege-o pe aceea care te atrage cel mai mult. Nu zabovi insa asupra alegerii!

 

Iata mai jos psihologia ascunsa din spatele alegerii tale …

 

instrumentul muzical ales iti releva detalii interesante despre personalitate

In acest joc de autocunoastere, instrumentele simbolizeaza partenerii de sex opus. Instrumentul cu care ai ales sa faci pereche releva conceptiile, convingerile si preferintele tale subconstiente cu privire la actul sexual.

 

1. Daca ai ales vioara:

 

Din moment ce vioara este un instrument suav care, prin definite, cere o atingere delicata, esti un amant sau o amanta delicata, si stii cum sa „atingi coarda sensibila” a partenerei/partenerului. Te afli mereu in armonie cu nevoile si preferintele cele mai intime ale partenerei/partenerului. Ai o intuitie foarte buna, care se rasfrange inclusiv asupra actului sexual.

 

2. Daca ai ales contrabasul:

 

Contrabasul este un instrument puternic si rezonant, si la fel de ferma si curajoasa este abordarea ta asupra intimitatii sexuale. Ai o atitudine dominatoare si iti revendici partenera/partenerul cu multa siguranta de sine. Modul tau de a prelua mereu initiativa in pat este foarte seducator si incitant pentru partenera/partenerul tau.

 

3. Daca ai ales trompeta:

 

Trompete sunt instrumente de suflat care necesita multe ore de munca pentru a dobandi o tehnica buna de respiratie si de folosire a buzelor. Asemeni acestui instrument, abilitatea ta de a-ti folosi gura este determinanta si pe plan sexual, fie ca este vorba de soapte senzuale la urechea partenerei/partenerului sau de explorarea erotica a trupului acesteia/acestuia.

 

4. Daca ai ales flautul:

 

Flautul este un instrument care necesita multa rabdare si maiestrie. In mod similar, si tu dai dovada mereu de multa rabdare atunci cand faci dragoste. Nu sari niciodata peste preludiu, iar talentul tau ascuns consta in rezistenta si determinare pe plan sexual.

 

Despre Autor:

Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.