"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

one + nineteen =

3 + four =

Un articol de Maya

loading...

Iata scenariul …

Imagineaza-ti ca ai murit, dar ca sufletul tau supravietuieste. Ce forma ia sufletul dupa moartea corpului tau? Dintre optiunile furnizate mai jos alege acea imagine care te atrage cel mai mult, fiind in acelasi timp atent(a) la textul de sub imagine. Nu zabovi asupra alegerii – alege acea imagine care iti face cu ochiul de prima data!

Iata psihologia ascunsa din spatele alegerii tale …

Care este intelesul din spatele acestui joc? In esenta, imaginea pe care ai ales-o reflecta in mod direct perceptia ta de sine.

testele de alegere a imaginilor preferate releva detalii foarte exacte despre personalitate

Cu alte cuvinte, acest joc de autocunoastere ofera raspunsuri introspective asupra imaginii tale de sine.

Daca ai ales imaginea 1:

Ai o stima de sine sanatoasa. Iti accepti cu incredere atat punctele forte cat si punctele slabe. Ai o perceptie de sine echilibrata si ai cultivat suficienta iubire de sine cat sa ai o atitudine increzatoare si sa iti apreciezi abilitatile proprii. Felicitari!

Daca ai ales imaginea 2:

Ai tendinta de a te confrunta mereu cu cu un sentiment de incompletitudine. Nu esti pe deplin multumit de tine si de realizarile tale. Esti inca de parere ca mai sunt multe lucruri pe care trebuie sa le indeplinesti in viata pentru a fi impacat cu tine insuti/insati, iar cu abordarea potrivita, aceasta atitudine poate fi transformata intr-un atu.

Daca ai ales imaginea 3:

Ai tendinta de pune mereu la indoiala aspectul tau, precum si propriile talente si abilitati. Desi ai o multime de calitati cu care te poti mandri, esti exagerat de perfectionist(a) si iti este greu sa realizezi ca esti, de fapt, o persoana minunata, in ciuda tuturor defectelor pe care tinzi sa le exagerezi de multe ori. Odata ce vei fi constientizat faptul ca, la fel ca toti cei din jurul tau, nici tu nu esti si nu vei fi niciodata perfect, iti va fi mult mai usor sa te accepti si sa te apreciezi mai mult.

Daca ai ales imaginea 4:

Nu esti foarte preocupat de imaginea ta si de meritele tale – acest lucru poate fi explicat fie prin faptul ca esti o persoana extrem de superficiala, fie prin faptul ca esti o persoana extraordinar de inteleapta. Nu esti genul de persoana care sa se puna de multe ori in balanta cu cei din jur, si asta pentru ca pur si simplu nu te preocupa problemele legate de imaginea de sine.

Esti o persoana perfect neutra: nici nu esti deranjat de defectele tale, nici nu te manifesti prea multumit de punctele tale forte.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.