"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

4 + ten =

ten + 2 =

Un articol de Maya

loading...

Doctorul rus Mark Sandomirski, profesor si psihiatru, le ofera in dese randuri sfaturi pacientiilor lui, cum sa scape de consecintele dezastruoase ale stresului, intr-un mod foarte simplu si usor.

Cauzele stresului sunt diferite iar oamenii le experimenteaza in moduri total diferite.

Stim cu totii faptul ca, dupa ce am trecut de o perioada de stres, pot sa apara adevaratele probleme de sanatate cum ar fi bolile autoimune sau bolile cronice.

Citeste mai jos ce punct al corpului trebuie sa masezi pentru a scapa de stres si pentru a te mentine sanatos!

masarea acestui punct reduce stresul si anxietatea

– Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa elimini sentimentele care te apasa – adica sa-ti eliberezi mintea. O buna modalitate prin care poti face asta este sa te gandesti la vacanta ce urmeaza!

– In al doilea rand trebuie sa identifici punctul cheie din corpul tau, punct care in urma stimularii, va ajuta organismul sa elibereze serotonina si dopamina. (serotonina – un hormon care inlatura starile de anxietate si depresie iar dopamina – un neurotransmitator responsabil cu senzatia de placere, care are, la nivelul creierului, un efect asemanator cu morfina sau heroina)

– Este o realitate faptul ca am fost inzestrati cu anumite puncte pe corpul nostru, tocmai pentru a ne autovindeca! Trebuie doar sa le descoperim iar identificarea acestui punct, raspunzator de eliminarea stresului, este destul de usoara – vezi imaginea de mai sus!

– Maseaza acel punct, situat in partea superioara a urechii timp de 5 minute si te asigur ca vei elimina cu succes stresul! Trebuie sa masezi in acelasi timp ambele urechi!

Un medic chinez a numit acest punct „Shen Men” in traducere „Poarta raiului”, deoarece stimularea acestui punct aduce energie celesta in corpul tau.

Punctul Shen Men este un punct profund si incredibil de sensibil, care ajuta la imbunatatirea starii de sanatate a intregului organismului, scazand stresul si afluxul de energie.

Stimularea acestui punct utilizand presopunctura nu va elimina doar stresul. Odata cu stimularea lui vei scapa si de inflamatia si tensiunea acumulata in tot corpul!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.