"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

respiratorii. Pe o nota comica, dupa cum pune problema cardiologul William Davis, „unde intra grau iese mucus.”

Graul abunda in tot felul de compusi, astfel incat este greu sa determini cu exactitate care dintre acestea sunt responsabile pentru stimularea in exces a secretiei de mucus; cert este insa ca graul trebuie neaparat evitat atunci cand incerci sa diminuezi fluxul de mucozitati. Dr. Davis sustine ca, „persoanele care nu consuma deloc grau raporteaza in mod frecvent o reducere a productiei de mucus in sinusuri si de-a lungul cailor respiratorii.”

PUBLICITATE

4. Bauturi care duc la deshidratare

PUBLICITATE

Unele bauturi cum ar fi cafeaua, ceaiul, si sucurile carbogazoase intensifica deshidratarea atunci cand sunt consumate in cantitati mari.

Centrul de Stiinta Medicala al Universitatii din San Antonio, Texas, sustine ca deshidratarea corpului duce la ingrosarea si ingreunarea mucozitatilor. Se recomanda inlocuirea acestor bauturi deshidratante cu apa pentru a ajuta organismul sa produca in mod constant un mucus mai putin vascos, cu proprietati de lubrifiere sporite.

PUBLICITATE

Evitarea alimentelor si bauturilor mentionate mai sus va contribui enorm la combaterea problemelor de secretie excesiva a mucusului.

PUBLICITATE

Despre Autor:

Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]