"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

five × four =

ten − 4 =

Un articol de Cristian Iacov

loading...

Hipotiroidismul este o afectiune in care glanda tiroida nu produce suficienti hormoni tiroidieni. Acesta afecteaza echilibrul normal al reactiilor chimice de la nivelul organismului. In fazele de debut ale aparitiei bolii, hipotiroidismul provoaca diverse simptome, insa in timp acesta provoca probleme de sanatate destul de grave cum ar fi obezitate, probleme articulare, infertilitate si probleme cardiace.

 

Tratamentul rusesc pe care urmeaza sa vi-l prezint, este extrem de eficient si foarte usor de preparat in casa. Vei avea nevoie doar de 3 ingrediente simple, pe care le poti gasi destul de usor.

 

Vezi mai jos reteta!

 

acest tratament natural rusesc a fost folosit cu succes de numerosi pacienti cu afectiuni tiroidiene

Ingrediente necesare:

 

– 10 grame de ceai de muguri de pin

 

– 10 grame de ceai de salvie

 

– 50 de ml de votca

 

Metoda de preparare:

 

– Pune intr-un borcan ceaiul de salvie si cel de muguri de pin.

 

– Amesteca putin frunzele intre ele.

 

– Peste acestea adauga votca.

 

– Inchide bine borcanul si lasa-l sa stea la loc racoros, ferit de soare, timp de 14 zile.

 

Dupa scurgerea celor 14 zile, separa lichidul de frunze si astfel ai obtinut remediul dorit. Pentru tratamentul glandei tiroide se consuma doar lichidul rezultat.

 

Mod de consum:

 

– Consuma 5 picaturi dimineata, dupa micul dejun si 5 picaturi seara, inainte de culcare

 

– Urmeaza tratamentul fara intrerupere timp de 21 de zile, facand apoi pauza 7 zile, dupa care poti relua tratamentul cat timp doresti….Eu te asigur ca nu-ti va mai lipsi niciodata din casa si il vei folosi mult timp de acum inainte!

 

Efectele benefice ale acestui remediu rusesc le vei resimti dupa o luna!

 

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

 

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.