"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Unii oameni au aceasta linie curbata sub degetul mijlociu si inelar. Aceasta linie mica, putin curbata, la unele persoane poate face parte dintr-un cerc, pe cand la alte persoane gasim doua linii mici separate. Este denumita cercul lui Venus, respectiv centura dragostei.

In cazul in care nu o ai, nu fi dezamagit, deoarece persoanele care o au sunt sensibile si sunt predispuse sa aiba probleme in dragoste. In cazul in care linia curbata inchide un cerc inseamna ca persoana in cauza va trece printr-o mare dezamagire in dragoste!

PUBLICITATE

aceasta linie a palmei se intalneste foarte rar

Prin urmare, daca aveti un cerc este bine sa invatati din relatiile esuate. Daca liniile formeaza un semicerc inseamna ca persoana, in anumite perioade din timpul vietii, va avea dificultati in dragoste pe care insa le va depasi cu usurinta.

Daca ai mai multe linii care foarmeaza un semicerc, inseamna ca esti o persoana foarte sensibila si/sau cu o personalitate emotionala. Persoanele cu personalitate emotionala pot da dovada de un devotament greu de crezut fiind perspicace, receptive si cu o creativitate deosebita.

PUBLICITATE

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]