"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

3 + 8 =

11 − four =

Un articol de Cristian Iacov

 

Urmeaza aceste activitati in mod regulat si vei pierde kilogramele in plus extrem de repede. Jim Sarete este un antrenor american de wellness, destul de celebru peste ocean, care a pus la punct aceasta tehnica pentru persoanele care nu au timp sa faca exercitiu fizic, cu scopul unei reduceri rapide a surplusului de grasime.

 

 

Activitatile prin care se slabeste in mod obisnuit nu sunt suficient de bune pentru acest antrenor. De exemplu, alergarea ne permite sa scapam doar de 150 de calorii pe ora. Prin comparatie, metoda pusa la punct de el permite sa arzi 100 de calorii in doar 4 minute, daca ii urmezi exact indicatiile.

 

Afla mai jos cum arzi 100 de calorii in 4 minute:

 

 

„Daca esti de parere ca ai deja o conditie fizica excelenta, poti sa te multumesti cu doar 2 minute. In plus, in timp poti sa maresti durata la 4 minute”, recomanda Sarete.

 

Acesta a pus la punct acest program de exercitii pentru persoanele care duc un stil de viata inactiv si care obosesc in sala de antrenament dupa doar cateva minute de exercitii.

Incearca sa faci acest exercitiu in mod regulat si invita-i si pe membrii familiei tale sa ti se alature.

 

Acest program care iti permite sa pierzi 100 de calorii in doar cateva minute contine urmatoarele activitati:

 

Sarituri cu bratele intinse

 

Fa asta de 10 ori.

 

Genuflexiuni

 

Tot de 10 ori.

 

Flotari

 

 

Fa 10 repetari. Daca nu poti sa le faci pe podea, fa-le sprijinit de perete.

 

Step

 

Repeta de 10 ori pentru fiecare picior.

 

 

Aceasta mini-combinatie de exercitii poate fi facuta de cate ori ai timp.

 

Executa acest set complet de exercitii, fara sa faci pauza intre ele, si in 4 minute vei arde 100 de calorii, fara sa pierzi timp si fara prea mare efort.

 

Asta-i tot. Sarete spune ca antrenamentul regulat la sala este necesar pentru persoanele care vor sa obtina o constitutie fizica ireprosabila.

 

Daca vrei sa iti pastrezi aspectul tanar si sa te simti incredibil, repta acest antrenament de 4 ori pe zi, si nu vei mai avea nevoie sa mergi la sala niciodata.

 

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.