"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Desi este utilizat de sute de ani de catre amerindieni, ceaiul din ace de pin nu este foarte cunoscut, la ora actuala, publicului larg. Dar cu siguranta merita sa te familiarizezi cu aceasta infuzie neconventionala daca vrei un plus de claritate mentala, un mijloc eficient pentru combaterea bolilor infectioase si chiar a cancerului.

In mod interesant, acele de pin contin mult mai multa vitamina C decat sucul de portocale proaspat si au fost utilizate de catre primii colonisti din America de Nord pentru a evita scorbutul – o boala asociata cu deficitul de vitamina C. Datorita concentratiei mari de antioxidanti, acele de pin sunt, de asemenea, recunoscute de catre cercetatorii ca fiind un puternic tonifiant al sistemului imunitar.

PUBLICITATE

Proprietati vindecatoare

Ceaiul din ace de pin ofera protectie impotriva multor afectiuni si combate multe organisme daunatoare. Dr. Edward F. din Grupul III, fondator al Global Healing Center, enumera urmatoarele proprietati curative:

PUBLICITATE

Intareste imunitatea – consuma 1 cana pe zi cel putin 3-4 luni si te vei alege cu o imunitate de fier

Ajuta la eliminarea infectiilor bronsice si ale sinusurilor – 2 cani pe zi,una dimineata si alta seara inainte de culcare, timp de 15 zile

Elimina Escherichia coli – 10 zile , 3 cani de ceai in fiecare zi

PUBLICITATE

Ofera protectie impotriva racelilor si a gripei comune – regulat, o ceasca la 2-3 zile, seara inainte de culcare

Vindeca cancerul – bea 3 cani pe zi, timp de 180 de zile, una dimineata, alta la pranz si ultima seara inainte de culcare. In acest caz, ceaiul se bea neindulcit, si la temperatura camerei. Asadar, nu-l beti fierbinte!

Vindeca bolile musculare degenerative, bolile reumatice si tulburarile sistemului nervos – 30 de zile cate o cana pe zi, dimineata.

PUBLICITATE

Tratarea eczemelor, a ciupercii piciorului, psoriazisului, matretii, acneei si a negilor – aplicati seara inainte de culcare acest ceai pe zonele afectate. Vei observa efectele in maxim 10 zile!

In plus, revista Rural Survival adauga faptul ca pinul este o buna sursa de vitamina A si ca aceasta detine proprietati pentru imbunatarirea claritatii mentale, in timp ce Doug Wallace precizeaza in articolul „Another Cancer Killer? Pine Needles” („Un alt ucigas al cancerului? Acele de

…Continuare pe pagina urmatoare

PUBLICITATE
1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]