"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Incercati aceasta reteta naturala si va asigur ca nu veti mai recunoaste durerile de la nivelul coloanei vertebrale. Acest remediu ingenios este de fapt unul foarte simplu si accesibil oricui, iar dupa ce il veti folosi, nu veti mai avea dureri la nivelul coloanei vertebrale sau la nivelul articulatiilor.

Daca doriti sa uitati de durerile de la nivelul coloanei vertebrale, acele dureri care va macina in fiecare seara cand mergeti la culcare, incercati acest remediu, si in maxim o luna si jumatate, acestea vor fi de domeniul trecutului.

Iata ce trebuie sa mananci in fiecare zi pentru a scapa de aceste dureri:

fructele deshidratate sunt benefice in bolile degenerative osoase

1 smochina uscata

1 caisa uscata

5 prune uscate

Aceste fructe contin substante ce vor regenera tesuturile si vor intari discurile vertebrelor. Aceasta combinatie le va face mai puternice si mai dure. Vertebrele vor incepe sa se aseze intr-o pozitie determinata de natura lor, fara a fi nevoie de corectii manuale externe.

Incearca si nu-ti vei mai recunoaste coloana vertebrala!

Fiecare fruct contine anumite elemente speciale, iar interferenta lor ofera un leac excelent, care este extrem de eficient impotriva durerilor la nivelul coloanei vertebrale. Este extrem de util atat pentru barbati cat si pentru femei.

Aceasta reteta a fost oferita drept cadou sportivilor olimpici, pentru a-l folosi in special dupa un efort fizic intens.

PUBLICITATE

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...