"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Pietrele biliare si hepatice pot dauna grav sanatatii, putand conduce la dezvoltarea cancerului si hepatitei. Problema este ca, de foarte multe ori, aceste probleme de sanatate nu sunt inlaturate la timp, fie de teama, fie din indiferenta.

Tocmai din aceste motive, Lai Chiu Nan, un medic chinez, a incercat si reusit sa conceapa un tratament natural pentru eliminarea pietrelor la bila si ficat. Dupa cum explica el, cancerul nu este prima boala ce apare in organism, acesta fiind, de multe ori indus de alte boli netratate.

Pietrele biliare provoca multe probleme de sanatate, conducand pana la aparitia cancerului. Exista o statistica ingrijoratoare care dezvaluie faptul ca, cele mai multe persoane care se lupta in prezent cu cancerul, au avut probleme cu pietrele biliare.

Flatulenta frecventa indica adesea prezenta pietrelor biliare. Aceasta conditie de sanatate este adesea insotita de dureri la ficat. Pentru a rezolva aceasta problema, doctorul Chiu Nan ne recomanda o metoda de curatare complet naturala si extrem de eficienta.

medicina chineza ofera moduri eficiente de detoxifiere a organelor interne

Ficatul si bila sunt strans legate intre ele, motiv pentru care acest tratament natural va fi extrem de eficient in cazul persoanelor care au probleme la ficat si bila. Cu toate acestea, metoda doctorului Chiu Nan nu va oferi aceleasi rezultate pentru toata lumea. Au existat persoane al caror organism a reactionat imediat, eliminand pietrele, insa exista si persoane la care tratamentul nu a avut efectul imediat, acesta realizandu-se in timp.

PUBLICITATE

Iata mai jos metoda de eliminare a pietrelor la bila si ficat astfel:

Mananca 4-5 mere pe zi, timp de 5 zile, sau daca ai posibilitatea, bea 3-4 pahare de suc natural de mere in fiecare zi. Sucul de mere trebuie preparat in casa, nu trebuie cumparat de la magazin, intrucat acela nu va avea nici un efect, neavand nici o valoare nutritiva.

O alta conditie este sa aveti mese regulate.

Incepand cu ziua nr.6, nu mai servi masa de pranz.

Masa de pranz va fi inlocuita cu un consum al unui pahar de 200 de ml de apa, amestecat cu o lingurita de sare amara (sare Epsom – o puteti gasi la orice magazin cu produse naturale)

Repetati acest lucru pana

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE