"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Este bine cunoscut faptul ca varza este una dintre legumele minune ce poate fi folosita atat ca aliment dar mai ales ca un medicament alternativ. Cu multe secole in urma, varza a fost utilizata destul de des in medicina populara, pentru tratamentul foarte multor boli.

Simplul suc de varza este extrem de eficient in tratamentul bolilor digestive, insa in momentul in care este combinat cu ghimbirul,mierea si scortisoara, cele patru ingrediente vor crea un amestec uimitor, capabil sa trateze nenumarate boli si sa creeze o imunitate pregatita sa faca fata oricarei „confruntari”.

Vezi mai jos cum sa-ti pregatesti puternicul amestec si ce boli poate vindeca !

Pentru un pahar din acest amestec vei avea nevoie de:

– ½ de kilogram de varza alba proaspata

– o bucatica de 2 cm de radacina de ghimbir

– 2 lingurite de miere

– un vraf de lingurita de scortisoara

Procedeul este destul de simplu. Trebuie doar sa spalati varza, sa o curatati de frunzele afectate, sa o taiati in bucatele potrivite pentru a incape in storcator. Dupa ce ati terminat cu varza trebuie sa curatati de coaja radacina de ghimbir, apoi spalati-o bine.

Adaugati rand pe rand varza si ghimbirul, la storcator, pana cand se va umple un pahar de aproximativ 150-200 de grame.

La final adaugati mierea si scortisoara, amestecand bine pentru omogenizare.

Amestecul este pregatit pentru consum!

Acest amestec va fi extrem de util in tratamentul diverselor conditii de sanatate dupa cum urmeaza :

– Pentru tratamentul cancerului de colon – se consuma doua pahare pe zi, unul dimineata dupa masa si altul seara inainte de culcare. Persoanele care nu au nici o problema in a consuma ghimbir proaspat, pot face acest amestec si mai eficient, in cazul in care vor adauga o bucatica mai mare de ghimbir (4 cm ).

– Pentru tratamentul ulcerului gastric si duodenal, se consuma un pahar pe zi, dimineata pe stomacul gol, cu 30 de minute inainte de micul dejun, timp de 30 de zile. Acest amestec va reface nivelul acidului gastric, avand un efect calmant si cicatrizant.

– Pentru scaderea nivelului de acid uric din sange (guta) , este necesar consumul unui pahar

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.