"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Se stie de cand lumea faptul ca femeile asiatice, chiar si cele mai in varsta, au o piele de invidiat. Chiar daca ele fac parte din rasa galbena, asta nu impiedica aparitia petelor de pe piele asociate cu inaintarea in varsta.

Secretul lor sta in utilizarea unei retete naturale de curatare a petelor asociate imbatranirii. Aceasta reteta este una destul de simpla si usor de pregatit.

Te asigur ca dupa ce o vei utiliza de cateva ori, vei ramane surprins de rezultat!

petele de batranete de pe piele pot fi eliminate printr-o metoda naturala chinezeasca

Pentru a-ti prepara uimitoarea reteta vei avea nevoie de :

100 de grame de orez

200 de ml de apa

Mod de preparare:

Pune orezul in apa si lasa-l sa stea timp de 20 de minute. Dupa cele 20 de minute separa apa de orez.

Orezul care ti-a ramas il poti folosi la pregatirea unor mancaruri.

Remediul pentru curatarea petelor este apa in care a stat orezul.

Foloseste un tifon pentru a-ti aplica acest lichid direct pe zonele afectate. Fa acest lucru seara inainte de culcare, si te asigur ca in maxim 30 de zile de utilizare, pielea ta se va curata de petele asociate imbatranirii.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.