"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

In articolul precedent am descoperit cum energiile negative iti afecteaza viata. Acum sa vedem ce putem face pentru a inlocui energiile negative cu unele pozitive.

Iata o idee interesanta de luat in calcul: ai observat ca oamenii pozitivi par sa obtina ceea ce doresc de la viata, si chiar daca lucrurile nu merg pe drumul lor, se bucura inca de viata pe care o duc… in timp ce oamenii negativi se plang si se lamenteaza despre nenorocirile, ba chiar si despre lucrurile bune din viata lor?

putem schimba fluxul energetic al corpului prin metode si trucuri simple

 

Pentru a sterge energia negativa, incearca acest procedeu alcatuit din trei pasi:

1. Preia controlul

„Cand te gandesti ca totul este din vina altcuiva, vei suferi foarte mult. Cand iti dai seama ca totul izvoraste numai de la tine, vei trai atat pacea cat si fericirea.” – Dalai Lama

2. Anuleaza gandurile negative si inlocuieste-le cu ganduri pozitive.

Acest lucru necesita practica, dedicare, si asumarea deciziei de a privi lumea prin prisma a „ceea ce poate merge bine” in loc de „ceea ce poate merge prost”. Va trebui sa faci un efort constient sa observi atunci cand actionezi sau vorbesti din negativitatea proprie, si sa schimbi imediat calea.

3. Foloseste iubirea si spiritualitatea ca mijloace de a-ti curata energia si de a aduce mai multa lumina si iubire in viata ta.

Vizualizeaza pozitivitatea si nu te lasa absorbit in negativitate; depaseste trecutul conditonat; crede intuitiv in suflet in loc de „realitate”; creeaza o realitate noua, proiectata la nivel mental, si manifest-o in lumea exterioara. Nimeni nu vrea energie negativa in viata lui, dar multi dintre noi o lasa sa intre. Ii permitem accesul de multe ori si in mod inconstient, pe baza conditionarilor din trecut care sugereaza un rezultat inevitabil in anumite situatii. Cand ajungi sa depasesti aceasta conditionare si sa realizezi ca viitorul nu este turnat in piatra, ci ca ai mai mult control asupra conjuncturilor decat crezi – atunci poti incepe sa-ti proiectezi viata intr-un mod constient.

Ce se va intampla atunci? Energia pozitiva va atrage ceea ce considera a fi bun si potrivit pentru tine: oameni, situatii, lucruri… si vei observa modificari pozitive substantiale in ceea ce priveste pacea ta interioara si fericirea ta.

De ce nu ai alege energia pozitiva? Fa schimbarile potrivite in viata ta, iar lucrurile benefice vor veni. Bucura-te de sentimentele bune si de abundenta pe care le inviti in viata ta de acum!Despre Autor:Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.