"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Viata este cu adevarat minunata! De fapt, dezvoltarea vietii umane in uter este pur si simplu uimitoare. Stiai ca totul, inclusiv culoarea ochilor si a pielii au fost determinate la momentul fertilizarii?

Luna de luna ai crescut in siguranta si confortul pantecului mamei tale pana cand ziua cea mare a nasterii tale a sosit!

In cazul in care mai sunt in viata sper sa o suni si sa-i spui un simplu “Te iubesc”, iar in caz contrar adu-ti aminte cateva clipe frumoase pe care le-ati petrecut impreuna.

tehnologia avansata ne permite astazi sa urmarim in detaliu stadiile de dezvoltare ale fatului intrauterin

Aceste emotii pe care le simti sunt foarte benefice pentru sufletul tau, te vor ajuta sa te relaxezi si sa evadezi din rutina sau grijile cotidiene. Emotiile de aceste gen sunt “emotii pozitive”.

Aceste emotii pozitive pe care le traim de la recunostinta, bucurie, dragoste, pana la pacea interioara, au un rol important asupra intregii noastre bunastari, contribuind, la imbunatatirea modului in care gandim, a capacitatii de concentrare, a conditiei noastre fizice si intelectuale.

Inceputul vietii tale in doar 4 minute!


Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.