"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

9 + eighteen =

three × two =

Un articol de Maya

loading...

Medicina energetica promoveaza vindecarea prin intervenirea in campul energetic al unui individ si verificand felul in care acesta interactioneaza cu campul energetic mai extins. Ne putem da seama ce se intampla cu cineva prin verificarea celor 7 chakre principale, centrele energetice care se intind de la baza coloanei vertebrale pana la extremitatea superioara a capului.

Aceste 7 centre, impreuna cu alte 20 de chakre mai mici, ne guverneaza sanatatea fizica, emotionala, mentala si spirituala. Cu alte cuvinte, chakrele detin secrete despre perceptia de sine si a lumii inconjuratoare, despre conexiunea fiecaruia cu cei din jur, despre starea organismului, raporturile financiare, starea greutatii corporale, modul tau de a elabora decizii si ascensiunea ta spirituala.

Pare a fi ceva foarte pretentios, avand in vedere ca este vorba despre ceva ce multi nu pot percepe cu simturile. Pe de alta parte, insa, nici particulele radioactive emanate de un reactor nuclear avariat nu pot fi percepute cu ochiul liber, dar asta nu inseamna ca le negam complet efectele asupra vietii noastre. Energia localizata la nivelul chakrelor are un efect foarte profund asupra noastra.

Concret, cum se poate crea si mentine un echilibru sanatos la nivelul chakrelor? Iata sapte pasi simpli si eficienti pentru echilibrarea chakrelor:

echilibrarea chakrelor intareste puterea de autovindecare a corpului src=”https://secretele.com/wp-content/uploads/2015/05/echilibrare-chakre-sfaturi-simple.jpg” title=”” width=”640″ />

1. Sprijina conexiunea ta cu Mama Natura: Intreprinde plimbari in aer liber!

Prima chakra este Chakra Radacina, temelia sanatatii tale fizice si emotionale. Aceasta reprezinta conexiunea ta de baza cu Mama Natura – radacinile plantate in solul fiintei tale. Aici este concentrata puterea noastra fizica si psihica necesara depasirii tuturor obstacolelor vietii.

O banala plimbare descult prin iarba sau pe o plaja nisipoasa poate face minuni cu privire la consolidarea conexiunii tale cu natura. Imbratiseaza un copac, fa drumetii in salbaticie, sau viziteaza un parc local. Nu e nevoie sa locuiesti la tara sau la munte pentru a consolida aceasta legatura cu Mama Natura. Conectarea la radacinile tale iti confera acea experienta de „Sunt aici si ma simt in siguranta”, iar aceasta prezenta este deosebit de importanta pentru sanatatea ta. Dedica zilnic putin timp pentru a amplifica aceasta conexiune cu Mama Natura si iti vei consolida in mod automat Chakra Radacina.

2. Calmeaza-ti trupul si mediul inconjurator cu apa!

Cea de-a

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3 4
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.