"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Daca stii ca esti o persoana care are sau a avut intotdeauna probleme cu durerile de articulatii, va propun ca de maine, sa incercati sa utilizati un amestec, care pe langa faptul ca va fi foarte eficient, va fi foarte usor de preparat. Va trebuie doar 2 ingrediente!

Indiferent de varsta pacientului si intensitatea durerilor, utilizarea amestecului de mai jos va face minuni!

ghimbirul si uleiul de peste fac adevarate minuni pentru articulatiile bolnave

Veti avea nevoie de :

O bucata de 2-3 cm de radacina de ghimbir

100 de ml de ulei de peste

Mod de preparare :

Pur si simplu curatati de coaja ghimbirul si dati-l pe razatoarea mica. Amestecati apoi uleiul de peste cu ghimbirul pana cand obtineti un amestec omogen.

Preparatul obtinut se poate folosi astfel:

extern – masati zonele afectate de articulatiile inflamate seara inainte de culcare, acoperind zona cu o folie de plastic, lasand preparatul sa-si faca efectul pe parcursul intregii nopti.

intern – consumati o lingurita din acest amestec seara inainte de culcare.

Pentru a avea o eficienta maxima puteti combina tratamentul intern cu cel extern in fiecare seara, pana cand veti simti o ameliorare.

Efectele ar trebui sa apara in maxim 7 zile!

Eficienta acestui amestec este data de efectele antiinflamatoare pe care le are ghimbirul asupra articulatiilor, la care se adauga beneficiile acizilor grasi omega 3, ce se regasesc din abundenta in uleiul de peste. Acizii grasi Omega 3 nu au efect benefic doar asupra inimii, acestia au inclusiv capacitatea de regla nivelul de acid uric din sange, in special cand se combina cu ghimbirul.


Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.