"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Otetul de mere si mierea sunt doua substante naturale cu proprietati incredibile. Consumarea lor in stare cruda, neprocesata, sprijina in diverse moduri buna-functionare a organismului.

Atunci cand amesteci aceste doua ingrediente, rezultatele pozitive sporesc. In plus, adaugarea de miere in bauturi intensifica savoarea acestora.

Daca te confrunti cu dureri articulare si simptome inflamatorii, probleme digestive si dureri de gat, consumul de otet din mere si miere in amestec pe stomacul gol constituie un bun remediu natural impotriva acestor afectiuni.

PUBLICITATE

otetul de mere este renumit pentru proprietatile sale vindecatoare

Proprietatile terapeutice ale mixturii de otet din mere si miere

Mierea si otetul din mere au efecte benefice asupra organismului multumita proprietatilor cu privire la combaterea infectiilor si a altor boli acute care influenteaza in mod direct calitatea vietii.

Consumul acestor ingrediente impreuna atrage urmatoarele beneficii:

  • Imbunatatirea starii generale de sanatate si combaterea durerilor articulare (simptomele de artrita)
  • Eliminarea surplusului de acid gastric si ameliorarea problemelor digestive
  • Sprijinirea bunei-functionari a sistemului digestiv si combaterea simptomelor constipatiei
  • Pierderea in greutate
  • Reducerea nivelurilor colesterolului si reglarea tensiunii arteriale
  • Vindecarea inflamatiilor in gat
  • Invigorarea corpului
  • Imbunatatirea aspectului pielii prin intinerirea celulelor
  • Combaterea respiratiei urat mirositoare
  • Reducerea inflamatiei

De ce este aceasta combinatie atat de eficienta in astfel de probleme?
/>

Avantajele folosirii acestei mixturi devin clare daca ne concentram asupra proprietatilor chimice ale ingredientele si asupra modului in care acestea interactioneaza cu organismul. Multi specialisti sustin ca imbolnavirile se datoreaza nivelurilor crescute de aciditate din organism (pH mai mic de 7).

Otetul este acid prin definitie, dar, atunci cand este consumat, devine alcalin. Mierea are, la randul ei, un pH scazut; la interactiunea cu organismul, insa, aceasta are proprietati alcalinizante.

Combinarea acestor doua substante ne furnizeaza modalitatea ideala de combatere a hiperaciditatii datorate stresului cotidian si consumului de alimente si bauturi nocive. Organismul uman functioneaza la parametri optimi atunci cand pH-ul masoara valori cuprinse intre 7.0 si 7.4; cu alte cuvinte, pe fondul unui pH usor alcalin.

Cum poti transforma otetul de mere si mierea intr-un remediu natural eficient

Asigura-te, in primul rand, ca folosesti ingrediente nefiltrate, in forma lor cea mai pura. Pentru a-si pastra toate proprietatile nutritive, mierea si otetul trebuie achizitionate de la surse sigure.

Combina

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!