"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fifteen + 17 =

five × four =

Un articol de Maya

Ingalbenirea unghiilor poate fi declansata de diverse afectiuni medicale. Fumatorii sunt mai predispusi la ingalbenirea unghiilor cat si doamnele sau domnisoarele care folosesc destul de des oja.

In cazul in care te numeri printre persoanele care au aceasta problema, Echipa Secretele a descoperit cateva remedii eficiente pentru rezolvarea lor.

 Citeste mai jos ce trebuie sa faci!

unghiile ingalbenite isi recapata aspectul normal dupa folosirea de preparate naturale pe baza de lamaie

Foloseste lac pentru unghii

Cel mai comun factor care determina ingalbenirea unghiilor este folosirea frecventa a ojei. Pentru a preveni ingalbenirea unghiilor este necesara aplicarea unui strat protector de lac de unghii inaintea aplicarii ojei colorate. Acest lucru te va proteja cu siguranta de ingalbenirea unghiilor.

Creioanele pentru albire

Creioanele pentru albire sunt o alta metoda ingenioasa de curatarea a unghiilor galbene. Acestea se pot gasi destul de usor in orice farmacie si va asigur ca sunt foarte eficiente. Pentru o albire rapida se folosesc pentru dedesubtul varfurilor unghiilor.

Pila pentru lustruire

O alta metoda destul de raspandita este utilizarea pilei pentru lustruirea unghiilor. Aceste pile au de obicei 4 fete, fiecare avand un rol esential. Utilizarea lor te va scapa de inesteticele unghii galbene.

Foloseste zeama de lamaie pentru curatarea unghiilor galbene

Metoda este foarte simpla. Taiati pe jumatate o lamaie, si infigeti-va unghiile direct in interiorul ei. Mentineti unghiile in lamaie timp de 10 minute zilnic, timp de 7 zile si veti scapa de unghiile galbene intr-un mod cu totul natural.

Solutie pentru albirea dintilor

Aceasta metoda neortodoxa este utilizata de unele persoane pentru a-si albi unghiile. Turnati putina solutie de albit dintii intr-un castron si inmuiati unghiile in aceasta cateva minute. Rezultatele vor fi uimitoare.

Urmati aceste sfaturi pentru a albirea unghiilor galbene si acestea nu va vor mai pune probleme pe viitor.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya

…Continuare pe pagina urmatoare

Loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.