"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Indiferent de punctul tau de vedere cu privire la vaccinuri, este important de stiut ca ingredientele pe care acestea le contin sunt toxice pentru organismul uman. Ingredientele vaccinurilor includ: sucroza, fructoza, dextroza, fosfat de potasiu, sulfat de aluminiu si potasiu, peptona, extract bovin, aldehida formica, colorant, monoglutamat de sodiu, hidroxid de aluminiu, clorura de benzen, thimerosal de lactoza, sulfat de amoniu, glutaraldehida, fosfat de aluminiu, sulfat hidroxifosfat de aluminiu si etanol.

Din pacate, majoritatea acestor ingrediente se acumuleaza in organism si nu pot fi eliminitate de la sine, fara interventie din exterior.

Din aceste considerente, Echipa Secretele va prezinta mai jos, cateva metode de eliminare a acestor chimicale din organism, intr-un mod cu totul natural.

vaccinurile imunizante contin metale grele foarte periculoase

Metode naturale de detoxifiere pentru copii si adulti

Iata cateva idei de detoxifiere pentru eliminarea din organism a metalelor grele si a altor toxine specifice vaccinurilor si pentru regenerarea corpului.

Usturoiul

Consumul de usturoi antreneaza un lant de efecte metabolice care duc la eliberarea de alicina la nivelul intestinului subtire. Alicina elimina agentii patogeni fara a afecta insa flora bacteriana benefica. Alicina reprezinta cea mai importanta substanta curativa pe care usturoiul o contine. Aceasta formeaza legaturi chimice cu metalele grele, sprijinind astfel procesul de toxifiere. Pentru a profita la maximum de efectele ei benefice, este indicat sa consumi cel putin 3 catei de usturoi in fiecare zi.

PUBLICITATE

Siliciul

Acidul silicic reprezinta un antidot pentru intoxicarea cu aluminiu, in timp ce siliciul reprezinta un agent detoxifiant pentru metalele grele. Atunci cand consumi siliciu, aluminiul si celelalte metale grele acumulate in organism sunt canalizate in urina si eliminate din corp odata cu aceasta.

Coada-calului reprezinta o sursa foarte buna si ieftina de siliciu. Lista cu alimentele bogate in siliciu include: cerealele intregi nerafinate precum secara, orzul, ovazul si graul. Germenii de lucerna, nucile si semintele cresc, de asemenea, aportul de siliciu in organism, inlesnind astfel efectele lui curative.

Chlorella

Dupa cum indica numeroase studii stiintifice de amploare, Chlorella contribuie si ea la eliminarea naturala a metalelor grele din organism, deoarece formeaza legaturi chimice cu aceste metale, care ulterior sunt excretate mai usor de catre corp. Chlorella poate fi folosita sub forma

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE