"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

14 + 15 =

eleven − eleven =

pacienti cu cancer mamar metastazat”.

loading...

„In plus, nu s-au inregistrat cresteri ale ratei de supravietuire in cazurile de cancer primar metastazat, aceasta fiind chiar afectata negativ in randul pacientilor supusi chimioterapiei.”

Tratamentele naturiste pentru cancer sunt, astfel, cea mai buna optiune in cazul aparitiei acestei boli groaznice.

Este important de stiut faptul ca exista si optiuni naturiste de tratare a cancerului. Astfel, decat sa te supui tratamentelor conventionale sau sa nu urmezi nicio forma de terapie, nu ar strica sa acorzi o sansa si remediilor naturiste in lupta cu aceasta boala.

Iata mai jos cateva dovezi ale eficientei tratamentelor naturale, unul chiar din Romania :

https://www.secretele.com/2015/02/o-femeie-din-suceava-s-vindecat-de.html

https://www.secretele.com/2014/09/medicii-sunt-socati-un-barbat.html

https://www.secretele.com/2015/01/intreaga-lume-medicala-este-uimita-un.html

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

loading...
1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.