"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

19 − six =

fifteen − twelve =

/>
Asadar, pacientii bolnavi de cancer mamar, care au refuzat terapiile conventionale au trait de patru ori mai mult decat cei care s-au supus acestui sistem! 

loading...

Ai prins ideea?

Respingerea tratamentelor conventionale pentru cancer, fara a recurge la nicio alta forma de terapie a avut ca efect o durata de viata de patru ori mai mare comparativ cu media de viata a pacientilor care au acceptat tratamentul conventional. Mijloacele mass-media centrale nu vor reproduce niciodata aceste informatii, deoarece singurul lor interes este acela de a propaga mitul conform caruia pacientii de cancer depind de administrarea de otravuri pentru a supravietui si a „se vindeca”.

Studiul desfasurat de Dr. Jones a demonstrat, de asemenea, ca acelasi lucru este valabil si pentru cazurile de cancer mamar. Femeile cu cancer mamar care au refuzat chimioterapia, terapia prin iradiere si interventiile chirurgicale, alegand in schimb sa nu primeasca nicio forma de tratament, au supravietuit, de asemenea, de patru ori mai mult decat femeile care s-au supus operatiilor chirurgicale sau otravirii cu chimicale.

Dupa cum s-a recunoscut in urma unui studiu publicat in revista “Clinical Oncology” (Oncologia clinica) in anul 2004, chimioterapia este eficienta numai in aproximativ 2% din toate cazurile de cancer. Iar aceste concluzii se bazeaza pe criteriile ratei medii standardizate de supravietuire de cinci ani, care nici pe departe nu indica inspre o vindecare propriu-zisa – desi reprezentantii oficiali din industria medicala contrazic acest lucru.

Un studiu izolat publicat in Journal of the American Medical Association (Revista Asociatiei Medicilor din America) in anul 1979 a relevat faptul ca multe dintre procedurile uzuale de diagnosticare si tratament ale cancerului mamar, din care o mare parte sunt folosite inca in prezent, nu au avut niciun impact cu privire la reducerea frecventei de aparitie a cancerului mamar, respectiv la cresterea sperantei de viata a pacientilor de cancer mamar.

Alte doua studii, unul desfasurat in Israel si publicat in 1978, iar celalalt desfasurat in Regatul Unit si publicat in revista The Lancet in anul 1980, au desprins concluzii similare.

Per ansamblu, rata de supravietuire a pacientilor bolnavi de cancer mamar primar nu s-a imbunatatit in ultimii 10 ani, in ciuda frecventei tot mai mari de folosirea a chimioterapiei multiple in tratamentul metastazei”, explica studiul din revista, intitulat „Ineficienta chimioterapiei in prelungirea sperantei de viata in cadrul unui grup de

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.