"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

loading...

Oricat de optimista este viziunea ta asupra industriei cancerului, nu trebuie sa pierzi din vedere un aspect esential: avem de-a face, pana la urma, cu o industrie. Medicii, companiile farmaceutice, spitalele si multe alte parti interesate, incaseaza profituri substantiale de fiecare data cand un pacient se supune modelului conventional de tratament, care, de regula, implica injectarea de otravuri chimoterapeutice in organism, bombardarea acestuia cu radiatii ionizante, amputare – sau o combinatie barbara a acestor trei metode.

Aceasta asertiune nu este usor de digerat, mai ales de catre persoanele care au asistat neputincioase la moartea unui apropiat in urma unei forme conventionale de tratament al cancerului dar, in majoritatea cazurilor, aceste asa-zise tratamente pur si simplu NU functioneaza.

chimioterapia cauzeaza mai mult rau decat bine

Numeroase studii stiintifice ignorate sau musamalizate de catre complexul medico-industrial demonstreaza ca, in ciuda afirmatiilor industriei medicale, chimioterapia nu reprezinta un tratament eficient pentru cancer.

Dr. Hardin B. Jones, fost profesor de fizica medicala si fiziologie in cadrul Institutului Berkeley al Universitatii din California, in urma studiilor sale de peste 25 de ani asupra duratei de viata a pacientilor bolnavi de cancer, a ajuns la concluzia ca, in ciuda convingerii generale, chimioterapia nu are efect. Cercetatorul a asistat la moartea in conditii ingrozitoare a nenumarati pacienti de cancer carora li s-a administrat acest tratament, multi dintre ei decedand inaintea altor pacienti care au refuzat orice forma de tratament medical.

In urma unor investigatii mai amanuntite, un alt doctor renumit ,Dr. Jones, a descoperit ca pacientii bolnavi de cancer care au fost supusi chimioterapiei au murit, in multe cazuri, mai repede decat aceia care au ignorat sfaturile medicilor curanti si nu au urmat aceasta forma de tratament. Ulterior analizarii atente a datelor, Dr. Jones a dezvaluit faptul ca industria conventionala a cancerului nu vrea ca lumea sa afle de sumele exorbitante care se incaseaza de pe urma acestor tratamente.

„Persoanele care au refuzat tratamentul au supravietuit, in medie, 12 ani si 6 luni”, a afirmat Dr. Jones cu privire la rezultatele cercetarilor sale, care au fost publicate in revista “Transactions of the New York Academy of Sciences”. „Cei care au urmat alte forme de tratament au supravietuit, in medie, doar 3 ani.”

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.