"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fourteen − 7 =

six + eighteen =

Un articol de Maya

 

Temperatura normala a corpului unui om este 36 de grade Celsius, cu mici modificari. Aceasta temperatura este mentinuta indiferent de vreme. O crestere, fie si una foarte mica a temperaturii corpului poate aduce diferite probleme de sanatate. Tocmai de aceea trebuie sa ne asiguram ca temperatura corpului este stagnanta. Caldura corpului este o problema comuna de sanatate pentru multi oameni in aceste zile.

 

Caldura corpului este, de asemenea, cunoscut sub numele de stres termic. Organismul nu se poate raci singur si aceasta produce aparitia mai multor probleme de sanatate, cum ar fi leziunile organelor interne, crampe de caldura, eruptii cutanate de caldura, cosuri, ameteli si greata. Vremea calda, conditiile de munca intr-un mediu fierbinte, consumul de alimente care produc caldura, consumul redus de apa, etc, pot creste riscul de a provoca supraincalzirea corpului.

 

exista anumite alimente care te protejeaza eficient de efectele caniculei

 

 

Este foarte important sa ramanem hidratati. Apa elimina toxinele din organism si asigura un efect de racire. In afara de apa potabila, trebuie sa includem, de asemenea, unele alimente sanatoase si care au un efect de racire a temperaturii corpului. Cum vara nu este departe, cred ca a sosit timpul sa ne pregatim corpul pentru zilele toride ce vor urma.

 

Iata cateva alimente sanatoase, si pe care trebuie neaparat sa le introducem in alimentatie pentru a reduce temperatura corpului :

 

Pepene Verde

 

Acest fruct bogat in apa este foarte eficient in reducerea caldurii corpului intr-o mare masura. Fiind bogat in apa, el te mentine hidratat organismul si il racete.

 

Pepene galben

 

Acesta este un alt fruct care poate reduce temperatura corpului. In timpul verii, pepenele galben trebuie sa nu lipseasca din dieta.

 

Castravetele

 

Aceasta leguma de vara este foarte bogata in apa si eficienta in furnizarea unui efect de racire a organismului. Un castravete consumat in fiecare zi, pentru a reduce caldura corpului in mod natural.

 

Menta

 

Menta este folosita ca un remediu pentru a oferi un efect de racire organismului. Un suc din fructe la care am adaugat cateva frunze de menta va fi perfect pentru reducerea temperaturii corporale.

 

Ridiche

 

In afara faptului ca este bogata in continut de apa, aceasta leguma este o sursa bogata de vitamina C, un bun antioxidant care poate reduce temperatura corpului. Ridichiile au, de asemenea, proprietati anti-inflamatorii,

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.