"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Traim intr-un mediu toxic, fiind expusi in fiecare zi la chimicalele lansate pe piata de marile industrii, industrii estimate la o valoare de peste 2,5 miliarde de euro. Odata ce aceste toxine se acumuleaza in organism, ele pot crea o serie de probleme.

Este imposibil sa scapam de acest bombardament continuu de substante chimice nocive intrucat venim in contact cu acestea zi de zi , ele avand un impact devastator asupra organismului nostru.

Noi respiram substante chimice toxice in aer, le ingeram prin alimente si le absorbim prin piele.

Ingrediente sintetice se gasesc in arome si lotiuni, iar sulfatii sunt prezenti in marea majoritate a pastelor de dinti, sapunuri si sampoane. Si atacurile chimice din casa nu se termina aici!

PUBLICITATE

anumite simptome si probleme de sanatate semnaleaza ca organismul este plin de toxine

Casele noastre sunt pline de toxine ce se regasesc in mai toate produsele de uz casnic, inclusiv in hainele pe care le imbracam si in covoarele pe care calcam.

Si hrana? Ei bine, nu e un secret faptul ca hrana noastra este incarcata cu aditivi chimici, cum ar fi coloranti si sucraloza, in timp ce mai toate recipientele alimentare pot contine BPA (bisfenol).

Ganditi-va putin, credeti ca beti o apa sanatoasa nu? Ar fi cazul sa va ganditi din nou – apa care circula prin retelele de distributie contine clor, plumb si alte substante chimice in timp ce apa imbuteliata imprumuta din chimicalele ambalajelor…..

Pur si simplu nu avem cum sa evitam ingerarea toxinelor! Tocmai de aceea am venit cu acest articol pentru a putea sa va dati seama singuri atunci cand organismul este incarcat la maximum de toxine.

Iata mai jos 4 semne de toxicitate:

1. Constipatie

Evacuarea prin intestine reprezinta modul natural de eliminare a deseurilor din organism. Daca nu aveti o evacuare eficienta care sa se desfasoare in fiecare zi, toxinele sunt reabsorbite in sange si asta va afecta sanatatea.

2. Respiratia urat mirositoare

Aceasta problema poate indica faptul ca ficatul si colonul nu mai sunt capabile sa elimine toxinele.

3. Sensibilitatea crescuta la mirosuri

Daca aveti reactii puternice atunci cand mirositi parfumuri, fum sau alte mirosuri puternice, este posibil ca

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!