"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Guta si durerile de la nivelul articulatiilor sunt cunoscute conditii de sanatate ce afecteaza o multime de oameni. Unii merg pe mana suplimentelor nutritive in timp de altii se “otravesc” cu multe medicamente pentru a-si alina durerile.

Problema este ca de foarte multe ori aceste metode nu dau rezultate! Tocmai de aceea am hotarat sa venim in ajutorul vostru cu un remediu natural, care, pe langa faptul ca va fi foarte eficient in eliminarea acidului uric, va veti bucura si toate celelalte beneficii pe care vi le va oferi.

Ce veti citi in randurile urmatoare va fi o modalitate foarte buna si sanatoasa pentru a elimina cristalizarea acidului uric din articulatii.

Dupa ce veti citi, sunt sigur ca veti dori ca aceasta leguma sa se gaseasca la orice magazin! Pe langa faptul ca aceasta leguma este de fapt un agent eficient si alcalin, castravetele este foarte eficient in eliminarea acidului uric care a fost cristalizat in articulatii, ceea ce se intampla de obicei in cazul gutei.

telina si ghimbirul stopeaza cristalizarea acidului uric in articulatii

 

Dupa ce vei bea acest suc, se poate sa resimtiti o usoara durere. Durerea este un lucru bun, intrucat este un semn ca vindecarea are loc. Acest lucru se intampla atunci cand toxinele sunt eliminate.

Puteti sa va pregatiti un suc uimitor care va face eliminarea acestui acid uric intr-un mod si mai eficient. Veti avea nevoie de :


– un castravete de marime medie

– o radacina de telina

– o bucatica de 2 cm de radacina de ghimbir

– o jumatate de lamaie

Pe langa beneficiile sucului de castravete, sucul din ghimbir si telina va ajuta la reducerea inflamatiilor atunci cand organismul este supus unui proces de curatare.

Mod de preparare:

Asigurati-va ca ati pregatit toate ingredientele necesare. Spalati-le bine.

Dupa ce le-ati spalat, curatati de coaja ghimbirul si telina, taiati in bucati mai mici castravetele si telina, atat cat sa incapa in storcator.

Dupa ce ati facut sucul din castravete, ghimbir si telina, peste acesta stoarceti sucul de la jumatatea de lamaie.

Bucurati-va de aceasta bautura dimineata dupa micul dejun pentru a elimina cristalizarea acidului uric.

Consumati acest suc zilnic, timp de 14 zile!


Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.