"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Calin Petru Barbulescu

In multe culturi, se crede ca picioarele si mainile sunt in corelatie directa cu organele interne. Acest lucru se datoreaza „meridianelor” care trec prin intregul corp.

Nu toata lumea este atat de sigura cu privire la aceste meridiane, insa va asigur ca aceste meridiane sunt conectate direct la sistemul nostru nervos.

PUBLICITATE

impachetarile cu ceapa sunt un tratament alternativ grozav

Stiai ca picioarele tale au aproximativ 7.000 de terminatii nervoase care merg direct la nivelul organelor interne?

Acest lucru poate suna ciudat, insa cel mai bun mod de a ajunge la aceste cai electronice nervoase este prin intermediul cepei.

PUBLICITATE

Iata ca de azi inainte, pentru a curata organismul, nu este nevoie sa mai aruncati bani pe vizitele la clinicile de detoxifiere sau la sauna, pur si simplu plasati o felie groasa de ceapa pe talpi si acoperiti-le cu sosete.

Faceti acest lucru seara, inainte de a merge la culcare, iar felia de ceapa iti va lasa pana dimineata un organism curatat de toxine si revigorat.

Ceapa ucide microbii si bacteriile, iar acidul fosforic ce il contine poate face minuni sangelui. Acidul ajuta la purificarea organelor si sangelui, eliminand toate bacteriile si germenii din organism.

PUBLICITATE

Asadar, nu uitati de acum inainte, inainte sa mergeti la culcare, plasati-va o felie de ceapa pe talpi, penru a avea o sanatate de invidiat.

Nu tineti acest secret doar pentru dumneavoastra, spuneti-l si prieteniilor sau apropiatiilor!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

PUBLICITATE

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]