"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

De-a lungul secolelor, au existat diferite moduri pentru a defini personalitatea cuiva. Tot timpul am fost interesati sa stim cat mai multe despre persoanele ce se afla in preajma noastra. Aceste teorii se refera de obicei la anumite parti ale corpului. Unii cred ca marimea si forma unghiilor pot defini caracterul persoanelor.

Aceasta teorie a aparut pentru prima data in Asia, raspandindu-se destul de rapid si in Europa.

Totul depinde in primul rand de modul in care vei citi acest articol, precum si de increderea pe care o ai in astfel de teste. Este clar ca asemanari intre oameni exista, iar din aceste asemanari putem generaliza caracteristicile mai multor tipuri de oameni.

Aici puteti gasi mai multe asemanari socante intre oameni fara grade de rudenie: https://www.secretele.com/2014/07/asemanari-socante-intre-oameni-fara.html

In “cel mai rau caz” ai sa te deconectezi putin de la problemele de zi cu zi, iti vei descreti fruntea, poate pe fata ta va aparea chiar si un zambet, astfel si acest rezultat va fi o “reusita” pentru mine!

PUBLICITATE

forma unghiilor dezvaluie detalii foarte exacte despre personalitate

Priveste poza de mai sus, gaseste forma unghiilor care ti se potriveste si descopera caracteristicile atribuite fiecarei forme de unghii.
/>

Interpretare:

Daca ai forma unghiei asemanatoare cu cea de la nr. 1 – Esti intotdeauna calculat si precis in ceea ce faci, ai un caracter puternic, o imaginatie bogata si esti plin de creativitate. Interactionezi foarte usor cu persoanele din jur.

Daca ai forma unghiei lata asemanatoare cu cea de la nr. 2 – Un teoretician innascut ce nu suporta minciuna si extrem de sincer. Acest tip de oameni nu prea fac greseli, spun mereu adevarul si sunt cele mai bune persoane de la care poti primi sfaturi.

Daca ai unghia asemanatoare formei unui ou, exact cum sunt cele de la nr. 3 sau 4 – Esti in general o persoana relaxata, cu o gandire pozitiva. Persoanele cu aceasta forma a unghiilor traiesc intr-un anumit ritm din care nu poti sa le scoti orice ai face. Nu bagi in seama problemele mici ceea ce te face sa fi mereu inconjurat de foarte multi prieteni.

Daca ai forma unghiei patrata asemanatoare cu cea de

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE