"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Pastele se apropie si majoritatea gospodinelor fac pregatiri pentru aceasta sarbatoare. Printre cele mai importante pregatiri se numara vopsitul oualor. Foarte multe gospodine vopsesc ouale in acelasi mod, an de an, de obicei in culoarea rosie. Insa, exista si doamne care vor altceva, vor sa surprinda, vopsind ouale intr-un mod inedit, facand diverse combinatii, totul pentru a le face cat mai aspectuoase.

Daca si tu te numeri printre persoanele ce vor sa impresiioneze prin creatie, atunci acest articol este pentru tine!

In cele ce urmeaza veti invata sa creati OUA GALACTICE!

vopsirea oualor de sarbatori poate deveni o activitate foarte placuta si ingenioasa

Pentru aceasta veti avea nevoie de:

Oua, de preferat cele albe

Tempera diverse culori (veti vedea in imagini ce culori va trebuie)

Pensule (diverse maimi)

Asadar, primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa spalati bine ouale, sa le fierbeti, apoi sa le lasati sa se raceasca. Dupa ce s-au racit, acestea trebuie vopsite in culoarea neagra.

Intindeti pe o tablita culorile tempera. Trebuie sa aveti urmatoarele culori : alb, negru, albastru inchis, albastru deschis, mov, roz si maro sau auriu.

Dupa ce primul strat de vopsea s-a uscat, este necesar sa mai adaugati peste acel strat si culoarea albastru deschis. Aceasta va crea impresia de Galaxie.

Dupa ce s-a uscat, pentru a face lucrurile si mai interesante, combinati culoarea albastru deschis cu alb, si punctati oul asa cum veti observa in imaginea de mai jos.

Dupa ce s-a uscat, inmuiati pensula in culoarea alb si stropiti oul astfel incat sa se creeze impresia ca se observa stelele din Galaxie.

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.