"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Articol scris de Maria

Marturisesc ca pana in urma cu niste ani, doar auzisem vag despre clisma, fara insa a aprofunda vreodata subiectul. In lipsa oricaror cunostinte de baza o consideram in mintea mea a fi o procedura dificila si oarecum scarboasa si speram sa nu fie vreodata nevoie sa apelez la ea.

Dar cum nu de putine ori existenta noastra pamanteana ne duce in ipostazele pe care ni le dorim mai putin, a venit o zi in care am fost obligata, nu numai sa ma informez temeinic in legatura cu clisma, dar si sa mi-o aplic in mod sistematic.

clismele regulate sunt esentiale pentru detoxifiere

Slava domnului, internetul este plin de materiale informative despre acest procedeu. In primul rand am inteles ca o curatare cu simt de raspundere a colonului nu poate sa lipseasca atunci cand omul doreste sa isi detoxifieze organismul. Acest lucru il constientizezi abia in momentul in care intelegi cum are loc digestia si care este rolul colonului.

In acest perimetru alimentele intra in proces de fermentare si putrefactie. Cu toate astea cel mai important rol in absorbtie il are intestinul subtire, si prin peretii intestinului gros trec inapoi in sange apa, electroliti, vitamine si aminoacizi. De aici importanta mentinerii curateniei acestor pereti, pe care, cu timpul se stocheza si se pietrifica resturi pline de toxine.

Din acest motiv cred cu tarie ca nu se poate spune ca treci la un stil de viata mai sanatos, in lipsa curatarii prin clisme. Degeaba ai grija ce bagi in gura daca nu-ti iei masuri ca sa nu-ti autointoxici permanent sangele si implicit toate organele.

PUBLICITATE

In ignoranta mea, credeam ca este obligatia corpului sa aiba grija de toate… Si probabil ca intr-o anumita masura si in anumite conditii o si face. Dar sa nu uitam ca suntem departe de a fi corecti si gentili cu propriul nostru organism cand e vorba de alimentatie, deci sa nu asteptam totul de la el in timp ce noi ne facem de cap.

Ca sa nu mai vorbim ca in vremurile de acum, oricat ai incerca sa mananci sanatos, n-are cum sa-ti iasa. Si cea mai bio leguma provine dintr-un pamant impregnat radioactiv, alimentat de ploi acide si in multe cazuri contaminat cu DDT aplicat

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2 3 4
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE