"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

 

Ati auzit vreodata de un remediu natural atat de puternic si simplu pentru eliminarea gazelor si pentru curatarea rapida a toxinelor acumulate in colon, care dupa prima utilizare sa faca minuni? Daca nu ati auzit, ceea ce veti citi in continuare va fi o informatie vitala pentru a va mentine o sanatate de fier!

 

Este vorba despre carbonul activ sau mai pe intelesul tuturor carbunele medicinal!

 

Cititi mai jos pentru a descoperi minunile pe care le poate face acest „medicament” natural !

 

curatarea profunda a colonului este foarte importanta pentru sanatate

 

In 1831, profesorul francez Tueri, pentru a demonstra puterea miraculoasa a carbunelui medicinal, a baut o cantitate insemnata de otrava, dupa care si-a administrat carbune medicinal. Rezultatul a fost uimitor. Cu toate ca otrava ingerata de acesta a fost fatala, profesorul a scapat teafar si nevatamat!

 

Cum s-a intamplat asta? Carbunele medicinal a fost cel care l-a protejat de efectele otravii, nelasand ca aceasta sa patrunda in organism!

 

Carbunele medicinal a fost folosit in medicina, pentru prima data, in perioada Egiptului Antic, oamenii bucurandu-se de beneficiile lui inca de atunci.

 

Puteti achizitiona carbune medicinal pentru a-l utiliza ca medicament in toate farmaciile. Nu este periculos si puteti lua mai multe pastile pe parcursul zilei, toate toxinele si otravurile din tractul digestiv fiind absorbite.

 

Carbunele medicinal poate fi gasit in orice centru medical, deoarece acesta cel mai frecvent folosit pentru persoanele care au suferit o intoxicatie sau otravire.

 

Care sunt celelalte utilizari ale carbunelui medicinal?

 

Acesta are utilizari multiple. Pe langa curatarea eficienta a colonului, carbunele curata rinichii si ficatul, detoxifiaza intregul organism, iar in ultima perioada este utilizat pentru albirea dintilor.

 

Citeste aici cum poti sa-ti albesti dintii utilizand carbune medicinal.

 

Cum se utilizeaza carbunele medicinal?

 

Doza recomandata pentru detoxifierea colonului este de 3 pastile pe zi, timp de 5 zile.

 

Pilula este sub diferite forme, ea este de culoare neagra si nu are nici un gust. Dupa ce o veti consuma, aceasta va absorbi toate gazele si toxinele din tractul digestiv, astfe incat tu te vei simti mult mai usurat si mai activ. Sentimentul de greata va fi de domeniul trecutului dupa utilizarea lui.

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.