"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

four × 3 =

16 + 17 =

Un articol de Maya

loading...

Alergiile de primavara sunt un fenomen destul de des intalnit si destul de neplacut, care nu poate fi vindecat complet, in mod natural, insa simptomele pot fi ameliorate daca sunt tratate cu acest amestec astfel:

alergiile de primavara pot fi prevenite si alinate prin alimentatie

Ingrediente:

1 morcov

1 mar

2 portocale

1/2 castravete

10 frunze de menta

O bucata de 2 cm de radacina de ghimbir

Mod de preparare:

Se spala si se curata de coaja toate ingredientele. Se toaca marunt si se pun intr-un blender. Adauga frunzele de menta cu cateva secunde inainte de final.

Portocalele vor furniza un plus sistemului imunitar prin aportul de vitamina C, menta va usura respiratia iar ghimbirul fiind un extraordinar antioxidant, poate reduce durerile de cap cauzate de alergii.

Pentru a beneficia de proprietatiile acestui amestec, este necesar sa consumati acest amestec inainte de micul dejun, pentru a fi protejat pe tot parcursul zilei si pe intreaga perioada de primavara.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.