"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

 

Tot ce trebuie sa faci este sa arunci o privire la aceste imagini, sa iti alegi una din ele, apoi vei descoperi calea pe care o urmezi. Calea pe care o vei alege va spune foarte multe lucruri despre tine!

 

Asteptam cu interes comentariile voastre!

 

Priveste imaginea de mai jos si alege o poarta……rezultatul il vei gasi mai jos!

 

testul de alegere a portii este un test de personalitate foarte popular

 

Daca ai ales poarta numarul 1, calea ta este eliberarea! Esti tipul de persoana care are nevoie de o tona de spatiu. Ai nevoie de libertatea de a face lucrurile in felul tau, preferand o cale libera, in special una cu posibilitati infinite a rutelor. Nu vrei sa te simti constrans si esti foarte independent, rebel chiar. Urasti confruntariile! Urasti sa te grabeasca cineva si preferi sa savurezi fiecare clipa. Cel mai mult iti place sa te bucuri de viata pe care o ai!

 

Daca ai ales poarta numarul 2, calea ta este privata. Esti genul de persoana care prefera sa calatoreasca singur. Iti place sa observi, sa crezi si sa sortezi tot ce este in capul tau. Preferi o cale potrivita doar pentru persoana ta. Esti foarte original si perspicace. Poti privi lumea intr-un mod unic, iar altii pot beneficia de punctul tau de vedere. Esti un singuratic, dar te conectezi bine cu oamenii atunci cand vrei. Esti foarte intelegator de felul tau!

 

Daca ai ales poarta numarul 3, calea ta este plina de culoare. Esti o persoana foarte vesela. Iti place sa faca parte din lume … si iti place sa experimentezi tot ce este nou. Calea ta ideala este plina de culoare, emotie si frumusete. Pentru tine, este mai importanta calatoria decat destinatia. Esti curios si doresti sa afli cat mai multe. Iti place sa incepi conversatii si sa pui o multime de intrebari. Esti intelectual si spiritual. Folosesti deseori maxima zilei pentru a face oamenii sa zambeasca!

 

Daca ai ales poarta numarul 4, calea ta este interesanta! Tu esti mereu in miscare, iti place sa explorezi necunoscutul. Te ocupi de consecinte ulterior si esti cam neglijent. Calea ta ideala este imprevizibila si poate un pic infricosatoare. Actionezi fara sa gandesti de cele mai multe ori, dar acest lucru iti este benefic. Esti foarte spontan si un cautator mare de senzatii tari. Profiti din plin de timpul pe care il ai dat pe aceasta planeta!

 

Daca ai ales poarta numarul 5, calea ta este primitoare. Esti o persoana pacifista. Esti foarte tacut si nu iti place sa fi deranjat. Calea ta ideala este clara si placuta. Vrei sa te bucuri de calatoria ta si vrei sa stii intotdeauna in ce te bagi. Iei intotdeauna alegerile cele mai intelepte. Viata este destul de bine organizata si foarte multi se bazeaza pe intuitia ta.

 

Daca ai ales poarta numarul 6, calea ta este linistita. Alegi singuratatea si iti place sa traiesti izolat. Poti petrece perioade mari de timp singur, fara sa te simti singur. Calea ta ideala este una care este foarte linistita. Vrei sa absorbi totul din jurul tau, fara sa te simti coplesit. Cauti sensul in fiecare aspect al vietii. Tu traiesti viata deliberat, atat in actiune cat si in gandire. Nu-ti place sa ti se multumeasca atunci cand ajuti oamenii.

 

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.