"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Acest antibiotic natural are un puternic efect anti-inflamator care ucide toate bacteriile si posibilele cauze ce pot determina aparitia multor boli.

Avantajul acestui medicament este ca, spre deosebire de antibioticele de sinteza, nu are efecte secundare asupra sistemului digestiv, fiind 100% natural si sigur.

Iata despre ce este vorba…….

turmericul este un excelent antibiotic natural

Curcuma (turmericul) este primul ingredient din acest antibiotic, el continand un material activ pentru tratamentul a peste 150 de caracteristici terapeutice, cum ar fi bolile inflamatorii pana la cancer.

PUBLICITATE

Atunci cand se combina cu mierea, cele doua ingrediente vor alcatui un antibiotic extrem de eficient, care va creste numarul de bacterii bune din organism si va imbunatatati digestia, intarind organismul si facandu-l capabil sa faca fata oricarei boli.

Ingrediente necesare:

200 de grame de miere

2 lingurite de praf de curcuma (turmeric)

Amestecati cele doua ingrediente si depozitati-l intr-un recipient din sticla. Se pastreaza in camara, ferit de soare.

Cum se utilizeaza acest antibiotic natural?

Atunci cand observati primele simptome ale bolii, consumati „medicamentul” in felul urmator:

Ziua 1 – se administreaza cate o lingurita la fiecare ora

Ziua 2 – sa administreaza o jumatate de lingurita la fiecare 2 ore

Ziua 3 – se administreaza o lingurita de 3 ori pe zi

Se recomanda ca acest amestec sa nu se inghita imediat. Se tine in gura pana cand se inmoaie, apoi se inghite. (20-30 de secunde).

Daca nu va place gustul, puteti sa-l adaugati la o ceasca de ceai rece.

De azi inainte, orice boala v-ar incerca, aveti la indemana ajutorul acestui antibiotic, care va elimina orice urma de bacterie din organism.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE