"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Acest antibiotic natural are un puternic efect anti-inflamator care ucide toate bacteriile si posibilele cauze ce pot determina aparitia multor boli.

Avantajul acestui medicament este ca, spre deosebire de antibioticele de sinteza, nu are efecte secundare asupra sistemului digestiv, fiind 100% natural si sigur.

Iata despre ce este vorba:

Curcuma (turmericul) este primul ingredient din acest antibiotic, el continand un material activ pentru tratamentul a peste 150 de caracteristici terapeutice, cum ar fi bolile inflamatorii pana la cancer.

 

Atunci cand se combina cu mierea, cele doua ingrediente vor alcatui un antibiotic extrem de eficient, care va creste numarul de bacterii bune din organism si va imbunatatati digestia, intarind organismul si facandu-l capabil sa faca fata oricarei boli.

Ingrediente necesare:

  • 2 lingurite de praf de curcuma (turmeric)
  • 200 de grame de miere

Amestecati cele doua ingrediente si depozitati-l intr-un recipient din sticla. Se pastreaza in camara, ferit de soare.

Cum se utilizeaza acest antibiotic natural?

Atunci cand observati primele simptome ale bolii, consumati „medicamentul” in felul urmator:

Ziua 1 – se administreaza cate o lingurita la fiecare ora

Ziua 2 – sa administreaza o jumatate de lingurita la fiecare 2 ore

Ziua 3 – se administreaza o lingurita de 3 ori pe zi

Se recomanda ca acest amestec sa nu se inghita imediat. Se tine in gura pana cand se inmoaie, apoi se inghite. (20-30 de secunde).

Daca nu va place gustul, puteti sa-l adaugati la o ceasca de ceai rece.

De azi inainte, orice boala v-ar incerca, aveti la indemana ajutorul acestui antibiotic, care va elimina orice urma de bacterie din organism.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.