"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

In ziua de azi, tratamentele conventionale pentru orice boala au devenit extrem de costisitoare. Problema este ca , pe langa costurile pe care fiecare bolnav le suporta din propriul buzunar, aceste tratamente nu au efectul dorit.

Pe langa aceasta, organismul va fi bombardat de chimicale nocive care vor conduce incet la aparitia diverselor boli cronice cum ar fi cancerul, diabetul, bolile de inima etc.

Acesta este motivul pentru care tot mai multi oameni au inceput sa caute modalitati alternative de tratament, cu scopul de a-si vindeca diversele probleme de sanatate.

Este si cazul Eugenia V., o femeie de 38 de ani, din Craiova, care in luna noiembrie 2014, a fost diagnosticata cu bronsita, de un medic al Spitalului de Boli Infectoase Victor Babes din Craiova.

bicarbonatul de sodiu este un foarte bun remediu pentru gat

Povestea ei a inceput in luna octombrie, cand in urma divortului, femeia nu a mai avut deloc grija de sanatatea ei. Trecand printr-o perioada dificila din viata, parasita fiind de omul care i-a fost alaturi timp de 17 ani, si lasata sa creasca singura doi copii de 7 si respectiv 11 ani, printr-o neglijenta, a reusit sa se imbolnaveasca destul de grav.

PUBLICITATE

La inceput a crezut ca este vorba despre o simpla raceala, a tratat-o ca atare, insa dupa aproximativ 30 de zile de boala, avand o tuse extrem de puternica (magareasca), febra, dureri la plamani si o respiratie suieratoare, a ajuns de urgenta la spital.

Medicii i-au dat diagnosticul de bronsita acuta.

A fost internata de urgenta si trecuta pe un antibiotic extrem de puternic (Cefort). Dupa 7 zile de tratament, a fost externata “mai bolnava” decat fusese internata.

Intr-adevar, nu mai avea febra, insa tusea , durerea la plamani si respiratia suieratoare nu disparusera deloc, ci erau mai puternice.

Avand doi copii de crescut, si neavand posibilitati financiare pentru a-si procura diverse siropuri de tuse prescrise de medici, care erau extrem de scumpe, a incercat o metoda extrem de simpla de vindecare.

Eugenia si-a amintit ca citise acum cativa ani, intr-o revista cu tratamente naturiste, un articol in care era expusa o metoda extrem de simpla de vindecare a tusei, problema care o deranja cel mai mult.

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...