"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru
Barbulescu

Pe langa faptul ca utilizarea acestui remediu te va scapa de sciatica, acesta te va scapa si de parazitii intestinali intr-un timp foarte scurt. Folosit pe termen lung, acest remediu te va scapa si de mirosul neplacut al transpiratiei picioarelor.

Michael Todd, un mecanic auto din SUA, care a suferit de sciatica timp indelungat, a relatat faptul ca medicina moderna nu l-a ajutat aproape deloc in rezolvarea acestei probleme. Calatorind in interes de serviciu si ajungand sa repare masina unui preot, a aflat de la acesta, secretele unui remediu uimitor. Era vorba despre laptele de usturoi. De indata ce a ajuns acasa, s-a apucat sa-l prepare, si dupa 30 de zile de consum, sciatica a disparut.

laptele de usturoi este un bun remediu impotriva durerilor de sciatica

Acest uimitor lapte de usturoi se prepara destul de usor si poate fi consumat de orice persoana, fara vreo restrictie. El actioneaza instantaneu, imediat dupa ce a intrat in organism. Prepararea lui este destul de usoara, putand fi facuta de orice persoana care are la indemana usturoi si lapte.

PUBLICITATE

Cum se prepara Laptele de Usturoi

Veti avea nevoie de 3-4 catei de usturoi zdrobiti si 200 de ml de lapte crud, nefiert.

Zdrobiti usturoiul si amestecati-l cu laptele.

Consumati acest remediu imediat dupa ce l-ati preparat.

Cum sa utilizezi remediul :

Pentru sciatica – se consuma acest remediu zilnic, timp de 30 de zile

Pentru eliminarea parazitiilor intestinali – se consuma acest remediu zilnic, timp de 14 zile, dimineata pe stomacul gol.

Pentru intarirea imunitatii – se consuma 2-3 zile pe saptamana, timp de 6 luni, dupa micul dejun.

Fiecare medicament nu functioneaza la fel de convenabil, nici fiecare om raspunde in mod egal. Incercati acest remediu simplu impotriva durerii severe de sciatica. S-ar putea gasi ca este un alinarea si remediu simplu pentru durerea sciatica.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati

toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Calin Petru

Barbulescu este autor pentru Secretele.com .

„Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE