"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Cristian Iacov

Ai prieteni apropiati sau ai un membru din familie care nu se mai opreste din tusit? Te asigur ca dupa ce vei citi articolul acesta, vei pune mana pe telefon si ii vei oferi remediul perfect.

PUBLICITATE

Este vorba despre o combinatie unica, ce va face tusea sa dispara dupa prima utilizare. Acest remediu este testat personal, si credeti-ma a functionat imediat. Elementele de baza ale acestei combinatii sunt : uleiul de cocos si mierea. Acestea sunt ingrediente 100% naturale, cu un efect calmant, putand fi utilizate si preventiv, pentru intarirea imunitatii.

PUBLICITATE

tusea persistenta poate fi calmata cu ulei de cocos si alte ingrediente naturale

PUBLICITATE

Uleiul de cocos – Uleiul de cocos este solid la temperatura camerei, si se aseamana foarte mult cu untul. Din punct de vedere nutritiv, uleiul de cocos este compus in cea mai mare parte din nutrientii existenti in nuca de cocos.Colina este unul din nutrientii care se gasesc in cel mai mare procent. Din compozitia uleiului de cocos fac parte vitamina E, vitamina K, fierul, fitosteroli, acizi grasi, grasimi saturate, mononesaturate si polinesaturate.

PUBLICITATE

Principalele beneficii ale uleiului de cocos sunt date de prezenta acizilor grasi care includ acidul lauric, acidul capric si acidul caprilic. Acestia sunt unii dintre cei mai puternici agenti antimicrobieni, avand o eficienta maxima impotriva virusurilor, ciupercilor si bacteriilor. Principalul mod de actiune al lor consta in dezintegrarea peretilor celulelor antimicrobiene.

Mierea are proprietati antibacteriene puternice si, prin urmare, este un excelent protector impotriva infectiilor.

PUBLICITATE

Ingrediente:

PUBLICITATE

100 ml de ulei de cocos

100 de grame de miere

PUBLICITATE

Un varf de cutit de scortisoara (optional)

PUBLICITATE

Mod de preparare:

Amestecati bine uleiul de cocos pana cand acesta devine cremos.

PUBLICITATE

Adaugati mierea si scortisoara si amestecati bine pana cand veti obtine un amestec omogen.

PUBLICITATE

Mod de consum :

Pentru tratarea tusei – amestecul se pastreaza la temperatura camerei si se consuma ori de cate ori tusiti, dar nu mai mult de 6-8 lingurite pe zi.

PUBLICITATE

Mie personal mi-a trecut tusea dupa prima lingurita. Am continuat totusi tratamentul timp de 2 zile, asa cum este indicat, cu toate ca nu mai era nevoie.

PUBLICITATE

Pentru imunitate – amestecul il puteti pune intr-un recipient de facut gheata, si il puteti pastra la frigider. Consumati cate un „cubulet” zilnic, timp de 10

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]