"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Polipii nazali sunt de fapt tumori benigne formate pe membranele mucoasei. Apar de obicei in nas, insa pot sa apara si pe corzile vocale cat si pe partea inferioara a tractului intestinal.

Cand apar, acestia sunt in mare parte sub forma de lacrima. Cu toate acestea, dupa ce se dezvolta capata forma unui strugure. De obicei nu provoaca nici un simptom, iar in cazul in care se inflameaza, pot fi insotiti de dureri si sangerari.

PUBLICITATE

Atunci cand polipii nazali se dezvolta prea mult, acestia pot bloca respiratia, cauzand vorbirea pe nas si diminuarea simtului mirosului. Polipii se pot regasi in nas pentru o perioada lunga de timp, fara a provoca probleme. De cele mai multe ori cand se inflameaza, persoana in cauza hotaraste eliminarea lor pe cale chirurgicala., o procedura nu tocmai placuta.

Daca nu doriti sa-i eliminati chirurgical, cititi mai jos articolul si puneti in practica cel mai eficient tratament de eliminare a lor :

propolisul este un tratament excelent pentru caile respiratorii

PUBLICITATE

Fumul de propolis

Puneti o bucata de propolis intr-o cutie de metal. Asezati cutia pe o plita. Cand propolisul se incinge, va incepe sa degaje fum.

Luati cutia de pe plita si incepeti sa inhalati pe nas fumul degajat. Incepeti cu o nare timp de 2 minute, schimband apoi cu cealalata.

PUBLICITATE

Repetati aceasta procedura de 2 ori pe zi pentru o perioada de 30 de zile sau pana cand simtiti ca nu va mai supara, si starea de sanatate se imbunatateste.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]