"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Te simti extenuat in ultimul timp? Ti se pare ca iti este foarte greu sa te concentrezi? Esti mereu racit? Toate acestea sunt simptomele anemiei, o problema care apare atunci cand celulele corpului nu sunt suficient de bine oxigenate.

Cel mai comun tip de anemie este acela in in care organismul are un deficit de fier. Fierul este necesar pentru producerea hemoglobinei, o substanta care transporta oxigenul in sange, iar lipsa acestuia poate afecta producerea celulelor rosii.

In cele ce urmeaza va voi oferi o cale de atac destul de eficienta, o metoda care va ofera rezultate excelente in normalizarea fierului in sange si, prin urmare, prevenirea anemiei ce conduce la epuizare si oboseala cronica. Odata ce veti incepe sa-l utilizati, veti vedea efectele intr-un timp foarte scurt!

anemia este o afectiune foarte comuna in ziua de astazi

Ingrediente:

– 400 de grame de miere

– 50 de grame pulbere din frunze de urzica

– 2 lamai

– 100 grame de migdale nesarate

Mod de preparare:

– Zdrobiti migdalele si macinati-le fin.

– Stoarceti cele doua lamai si colectati sucul

– Intr-un castron mare se amesteca toate ingredientele, mierea, pulberea din frunze de urzica, sucul de lamaie si migdalele.

– Se amesteca tot continutul foarte bine, apoi se toarna intr-un borcan de sticla cu capac, si se pastreaza la frigider.

Cum se consuma:

– Consuma-l de 3 ori pe zi, de preferinta inainte de mese.

– Rezultatele se vor vedea dupa 2 saptamani de utilizare.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.