"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Copiile parfumurilor celebre vandute la colt de strada sau in magazinele de profil fac parte dintr-o industrie de milioane de euro. Multi dintre noi, din lipsa banilor si din dorinta de a folosi parfumuri asemanatoare cu cele ale marilor companii, ne cumparam parfumuri low-cost. Ce nu stim noi insa, este ca procedand in acest mod ne expunem la riscuri destul de mari asupra sanatatii.

copiile parfumurilor celebre contin substante periculoase

Revista de moda americana „Harpers Bazaar” a facut unele investigatii asupra acestor produse ce copiaza parfumurile celebre. Rezultatele cercetarii efectuate in Marea Britanie si Irlanda, sunt infricosatoare. In sticlele de parfumuri low-cost s-au gasit urme de urina, bacterii si antigel.

Urina este folosita ca un stabilizator al valorii pH-ului, si, printre altele, aceasta poate da culoarea parfumului. Aceste arome sunt ieftine si, prin urmare, atractive pentru cumparatori. Socant este faptul ca banii castigati sunt folositi pentru finantarea terorismului, a traficului de fiinte umane si de droguri.

Ingredientele din parfumurile low-cost sunt foarte daunatoare, deoarece acestea sunt aplicate pe zonele de piele dintre cele mai sensibile. Ele pot provoca foarte usor boli de piele, iritatii si dermatite. Parfumurile false pot fi recunoscute prin cutiile lor subtiri si codurile de bare plasate in partea din fata a ambalajului, fata de cele autentice care au codul de bare pe spate.

Acesta este motivul pentru care sfatuim toti iubitorii de parfumuri – Nu cumparati parfumuri ieftine de pe strada sau din magazinele de profil. Daca nu va permiteti un parfum celebru si original, mai bine nu cumparati deloc!

PUBLICITATE

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE