"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

 

Stim cu totii ca fumatul este un obicei foarte prost si nesanatos care pune in pericol sanatatea umana. Fumul de tigara contine numerosi agenti cancerigeni care nu sunt nocivi doar fumatorilor ci si nefumatorilor care inhaleaza fumul, in cea mai mare parte a lor fiind vorba de copii.

 

Cel mai bun lucru pe care un fumator il poate face este sa renunte la fumat. Astfel, acesta nu va mai pune in pericol propria sanatate si nici sanatatea copiilor.

 

Echipa Secretele vine acum in ajutorul fumatorilor cu o reteta extrem de simpla prin care acestia se pot lasa de fumat. Este e metoda extrem de simpla, si suntem siguri ca incercand-o , peste o perioada ne veti multumi.

 

 

Iata ce trebuie sa faceti:

 

bicarbonatul de sodiu reduce pofta de fumat

 

Puneti o lingurita de bicarbonat de sodiu si amestecati-o cu un pahar de 250 de ml de apa. Se amesteca pana cand bicarbonatul de sodiu este complet dizolvat.

 

De fiecare data cand simtiti nevoia sa fumati, clatiti-va gura cu acest amestec, si apoi inghititi.

 

Puteti purta acest amestec cu dumneavoastra intr-o sticluta si il puteti folosi oriunde ati merge, ori de cate ori simtiti nevoia de a fuma

 

La inceput sunt sigur ca veti fi reticenti in a folosi aceasta metoda, insa va asigur ca dupa prima utilizare, nevoia de a va aprinde o tigara va fi mult diminuata, ajungand in cateva zile sa nu mai fie deloc.

 

Datorita proprietatilor sale uimitoare, bicarbonatul de sodiu actioneaza ca un inhibator al acestei dorinte, ajutand organismul sa elimine acumularile de substante nocive, care au acaparat intregul corp de-a lungul anilor in care ati fumat.

 

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.