"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

De ce ar trebui sa congelam lamaile?

“Un nou studiu a demonstrat pentru prima data cum substanta limonoids, prezenta in lamai si alte fructe citrice, impiedica dezvoltarea cancerului de san. Astfel se atrage atentia asupra importantei citricelor in prevenirea cancerului de san, intarind studiile anterioare care au aratat ca riscul cancerului mamar se poate reduce prin consumarea fructelor. ”

congelarea lamailor activeaza o serie de substante benefice

Acest tip de terapie cu lamaie distruge numai celulele canceroase maligne si nu afecteaza celulele sanatoase. Procesul este simplu: cumperi o lamaie organica sau bio, o speli, o pui in congelator, iar dupa ce s-a congelat, o tai si o pui in absolut tot ceea ce mananci.

Poate fi adaugata in salate, supe, spaghete, inghetata, sau in orice alta mancare. Vei experimenta un gust nou pe care numai asa o sa-l obtii.

Mare atentie, coaja de lamaie nu trebuie indepartata! Aceasta contine intre 5 si 10 ori mai multe vitamine decat sucul obtinut prin stoarcerea lamaii, ajutand la eliminarea toxinelor din organism.

Un alt aspect interesant este ca lamaia congelata are un efect remarcabil asupra chisturilor si tumorilor.

Pe langa toate acestea lamaile au un efect anti-microbian, luptand eficient impotriva infectiilor bacteriene si ciupercilor; sunt eficiente impotriva parazitilor interni; regleaza tensiunea arteriala, in special tensiunea mare; actioneaza ca un antidepresiv; combat stresul si tulburarile nervoase.

Este simplu, in natura gasim alternative pentru toate medicamentele. Singurul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa le cautam!

Despre Autor:

Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.