"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Cristian Iacov

Ia sanatatea ta in propriile maini: curata rinichii si vei preveni astfel aparitia bolilor de rinichi.

Daca doriti sa va asigurati o buna functionare a rinichiilor si sa va curatati organismul de toxine, nu trebuie sa beti decat un singur pahar din aceasta bautura sanatoasa si hranitoare cat mai des posibil!

PUBLICITATE

detoxifierea rinichilor este foarte importanta pentru sanatate

Ingrediente necesare:

Veti avea nevoie de:

PUBLICITATE

½ de lamaie

1 kiwi

1 banana

PUBLICITATE

O legatura de frunze de patrunjel proaspat

1 cana de apa (150 de ml)

Mod de preparare:

PUBLICITATE

Se curata de coaja toate ingredientele, se amesteca bine la blender pana cand veti obtine un amestec omogen.

Se consuma un pahar din aceasta bautura dimineata pe stomacul gol, timp de 10 zile. Efectele le veti simti cu siguranta.

Daca doriti sa imbogatiti aceasta bautura, pe langa detoxifierea rinichilor, veti obtine, de asemenea, si o „bomba de vitamine” daca veti adauga si o jumatate de avocado curatat, o legatura de spanac si 50 de grame de nuci.

PUBLICITATE

Beti din acest preparat imbunatatit cat mai des posibil, preferabil tot pe stomacul gol si va veti bucura de o sanatate de invidiat pe termen lung.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]