"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Ingerii apar in multe religii ale lumii, inclusiv Biblia si Coranul, si cred ca acest lucru este inca o dovada ca toate au un numitor comun. Toata lumea are un Ingerul Pazitor, indiferent de religia pe care o are. Nu este minunat ca de fapt toti avem ceva in comun?

Cuvantul “Inger” inseamna mesager. Mesajele sunt transmise de catre Dumnezeu, “Creatorul” sau “Divinitatea”, prin intermediul Ingerilor. Ingerul Pazitor este singurul care va fi cu tine pentru toata viata.

Ca majoritatea lucrurilor pe care nu le putem vedea cu ochii nostri, incepem sa ne punem intrebari, cum ar fi, “Daca este real, atunci de ce nu pot sa-l vad?” Aici trebuie sa faci o alegere, sa crezi sau nu. In functie de credinta pe care o ai, poti incepe si conectarea cu Ingerii.

exista metode prin care ne putem conecta mai usor la divinitate

Odata ce incepe conectarea cu Ingerii, cu siguranta iti vei da seama.

Cel mai frecvent semn al unui Inger este de a vedea pene in locuri neasteptate. De cate ori am vazut pene si nu le-am dat importanta? Am gasit diferite explicatii cum ca ar fi de la o perna sau de la un cuib de pasari ce se afla prin preajma noastra. Increderea in acel moment este de multe ori un element cheie pentru multi dintre noi.

Cand am inceput sa observ pene care apar la scurt timp dupa ce m-am suparat, am simtit ca totul o sa se rezolve si va fi bine. M-am simtit protejat.

Cand va conectati cu Ingerul Pazitor inchideti ochii! Asa nu vei risca de a mai fi distras. incearca sa te concentrezi pentru a-ti spori simturile. Cere Ingerului sa-ti ofere un semn al prezentei lui.

Mai jos sunt patru moduri pentru a incepe experienta si conectarea cu Ingerul Pazitor:

1. Ingerii apar de multe ori ca un sentiment, atat fizic, cat si emotional.

Un semn fizic ar putea fi obtinerea senzatiei de “piele de gaina” sau cum ar trece un fior prin tine. Emotional, unii oameni simt un sentiment coplesitor de iubire.

2. Ingerilor le place sa se conecteze cu tine prin sunet.

S-ar putea incepe auzi un zumzet in ureche, un semn comun care Ingerii incearca sa se conecteze cu tine.

Este foarte important sa observi cand

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.