"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

De cele mai multe ori pozitia in care dormim ne reflecta personalitatea si felul nostru de a fi. Va invit sa cititi mai jos ce spune pozitia in care dormiti despre dumneavoastra :

pozitia in care preferi sa dormi dezvaluie lucruri interesante despre personalitate

Pozitia Nr.1

Oamenii care dorm curbati, exact cum vedeti in imaginea de mai sus, la pozitia numarul 1, sunt in mare parte persoane care par a fi foarte puternice pe dinafara, dar care au o inima foarte moale pe interior. Ele sunt de cele mai multe ori persoane timide in compania oamenilor pe care nu ii stiu, dar odata ce se relaxeaza, vor deveni destul de distractive.

Pozitia fatului este una dintre pozitiile cele mai comune pentru dormit, iar studiile efectuate pe circa 1.000 de persoane, barbati si femei, arata ca de doua ori mai multe femei dorm in aceasta pozitie, fata de barbati.

PUBLICITATE

Pozitia Nr.2

Aceasta pozitie, in care se doarme pe o parte, cu mainile intinse si paralele cu corpul, reflecta o fire vesela, relaxata, sunt de obicei persoane a caror companie ti-o doresti. Persoanele care dorm in aceasta pozitie tind sa aiba mare incredere in oameni si tocmai de aceea sufera in dese randuri deziluzii.

Pozitia Nr.3

Persoanele care dorm in aceasta pozitie sunt in cea mai mare parte cu o minte deschisa si au un carcater flexibil. De cele mai multe ori aceste persoane sunt catalogate a fi pline de cinism su sunt de asemenea destul de suspiciosi.

Acesti oameni se misca foarte greu atunci cand sunt in fata luarii deciziilor, iar odata ce au luat-o, nimic nu le mai poate face sa se schimbe.

Pozitia Nr.4

Cei care dorm in aceasta pozitie, sunt incredibil de linistiti, retrasi si destul de rezervati. Nu suporta agitatia si au stabilite anumite standarde, din care nu ies niciodata.

Pozitia Nr.5

Aceasta pozitie este specifica persoanelor prietenoase, dar in acelasi timp sunt persoane cu o mare neliniste sufleteasca. Nu suporta sa fie criticati si se afla in imposibilitatea de a face fata situatiilor extreme. Sunt usor iritabili si sufera in dese randuri de anxietate.

Pozitia Nr.6

Oamenii care dorm in aceasta pozitie, sunt considerati a fi

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE