"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Sunt sigur ca marea majoritate a oamenilor, in timpul lunilor de iarna, acumuleaza tesut adipos, datorita activitatii fizice reduse si a meselor copioase. Rezultatele acestor obiceiuri pot fi dezastruase asupra organismului. Nu se intampla nimic altceva decat o ingrasare rapida si o degradare a calitatii vietii.

PUBLICITATE

Problema este ca noi devenim constienti de acest lucru in special atunci cand incepem sa punem pe noi haine mai subtiri si asta ne supara, de cele mai multe ori.

PUBLICITATE

Tocmai pentru a elimina grasimile si pentru a arata mai bine in haine de primavara, am hotarat sa va expun o bautura uimitoare care va elimina excesul de grasimi acumulat pe perioada de iarna, si totul in doar 14 zile, pentru ca voi sa va simtiti mai bine in pielea voastra:

Cititi mai jos cum sa va preparati uimitoarea bautura:

PUBLICITATE

otetul de mere si lamaia sustin procesul de ardere a grasimilor

PUBLICITATE

Ingrediente:

PUBLICITATE

1 lingurita de otet de mere

1/8 lingura de praf de ardei iute

PUBLICITATE

Sucul de la 2 lamai

PUBLICITATE

Mod de preparare:

Se amesteca toate ingredientele pana cand va deveni un amestec omogen.

PUBLICITATE

Se lasa sa stea la rece timp de 3-4 ore dupa care este bun pentru consum.Se pastreaza la frigider!

PUBLICITATE

Mod de administrare:

Se consuma cate o lingura din aceasta bautura inainte de masa si una dupa masa. Deci trebuie consumate 6 linguri pe zi. Procedeul trebuie urmat maxim 14 zile pe luna.

PUBLICITATE

Cum actioneaza:

PUBLICITATE

Praful de ardei iute va accelera metabolismul ce va duce la arderea grasimilor acumulate in organism. Capsaicina, un ingredient continut de ardei, stimuleaza sistemul nervos central, degajand caldura in organism, ceea ce va conduce la arderea rapida a grasimilor.

Lamaia contine o substanta care incetineste depunerea grasimilor si datorita policasanolului continut arde grasimile in exces.

PUBLICITATE

Otetul de mere – un consum regulat al unei cantitati moderate de otet de mere are un efect de descompunere a grasimilor din organism. Otetul contine de fapt acizi naturali ce elimina si dizolva toxinele din organism.

PUBLICITATE

Despre Autor:

Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care

…Continuare pe pagina urmatoare

PUBLICITATE
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]